GARY HOLT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ SLAYER ALBUM

Ο Jimmy Kay του Καναδέζικου “The Metal Voice” μίλησε με τον κιθαρίστα των Slayer και Exodus, Gary Holt, στα πλαίσια του Hall Of Heavy Metal History γκαλά στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Όταν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση των Slayer σχετικά με την “final world tour” είπε «Κανένα σχόλιο, θα τα πούμε στα shows. Ειλικρινά τώρα, κανένα σχόλιο»

Όταν ο Kay του πρότεινε πως οι Slayer θα μπορούσαν να το ξανασκεφτούν, όπως έκαναν οι Scorpions μετά από 3 χρόνια περιοδείες που ξεκίνησαν το 2010 ο Holt απάντησε « Όχι, έλα τώρα! Αγαπώ τους Scorpions και ελπίζω ότι η περιοδεία τους δε θα τελειώσει ποτέ»

 «Οι ημερομηνίες έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η περιοδεία θα είναι τεράστια. Θα είναι καταπληκτικά. Και είμαι υπερήφανος που θα είμαι μέρος της. Θα κάνουμε κάτι που ο κόσμος θα θυμάται. Θα είναι επικό.»

Αφού πιέστηκε για να απαντήσει αν θα υπάρξει νέο Slayer album ο Holt είπε : «Όχι, δε θα υπάρξει νέο album. Θα έλεγα πως όχι. Μα το όνομα μου είναι Gary ‘No Comment’ Holt σήμερα. Δε ξέρω τίποτα. Είδατε τις ημερομηνίες, είδατε τα δελτία τύπου. Ελάτε να γιορτάσετε την τεράστια ιστορία των Slayer, της οποίας έχω την τύχη να είμαι μέρος εδώ και 7 χρόνια. Είναι ένα ταξίδι που θα τελειώσει με τον πιο ένδοξο τρόπο.

Ο Holt επιβεβαίωσε επίσης ότι γράφει υλικό για το νέο album των Exodus. “Παίρνω το χρόνο μου. Είμαι υπερήφανος για αυτό. Είναι βαρύ και brutal αλλά είναι και κάτι ακόμα. Είναι και εντελώς διαφορετικό."

 

Copyright 2024. All Right Reserved.