GEOFF TATE: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ OPERATION:MINDCRIME

Ο Geoff Tate, πρώην τραγουδιστής των Queensryche και νυν των Operation:Mindcrime ξεκίνησε πριν λίγες μέρες την ευρωπαϊκή του περιοδεία προς εορτασμό της τριακοστής επετείου από την κυκλοφορία του δίσκου-ορόσημο Operation:Mindcrime της πρώην μπάντας του.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε 2 ερασιτεχνικά βίντεο από την εμφάνισή του από το δεύτερο show της περιοδείας στις 12 Ιανουαρίου στο Empire Music Hall του Belfast.

Τον περασμένο μήνα, σε μια συνέντευξή του στο Metal Wani, ο Tate είχε δηλώσει ενθουσιασμένος με την προοπτική να παρουσιάσει για άλλη μια φορά ζωντανά ολόκληρο τον δίσκο. «Θα παρουσιάσουμε το Operation:Mindcrime ολόκληρο και το τελευταίο μέρος του show θα είναι ένα ταξίδι σε πιο νέο υλικό από την τριλογία Operation:Mindcrime καθώς και μερικά αγαπημένα κομμάτια των οπαδών από παλιότερες κυκλοφορίες, Ανυπομονώ να παίξω ολόκληρο το Operation:Mindcrime ξανά. Αγαπώ να το κάνω αυτό και είναι πολύ ευχάριστο να το παρουσιάζεις, παρόλο που στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν βίαιο δίσκο. Θα είναι μια πραγματική πρόκληση για μένα να μπω ξανά στην φιλοσοφία και στον ρόλο μου μέσα στον δίσκο και μετά να βγώ πάλι από αυτό».

Copyright 2024. All Right Reserved.