ICARUS WITCH: ΝΕΟ SINGLE ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ

Πέντε χρόνια μετά το μέτριο Rise, οι Αμερικανοί Icarus Witch επιστρέφουν φέτος με το Goodbye Cruel World το οποίο κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου από την Cleopatra Records και σήμερα έδωσαν στην δημοσιότητα ένα video για το δεύτερο  single του δίσκου (μετά το ομώνυμο του κομμάτι), το οποίο τιτλοφορείται Misfortune Teller και το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Η μπάντα σχολίασε σχετικά με το κομμάτι: «Στιχουργικά, το Misfortune Teller έχει να κάνει με έναν υποθετικό μεγαλομανή. Είναι η ιστορία κάποιου που χειρίζεται τους ανθρώπους για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα, ακόμα και αν χρειαστεί να  τους στρέψει τον έναν ενάντια στον άλλον. Ωστόσο, στην ιστορία αυτή τα θύματα ξεφεύγουν απο τα δίχτυα του και του δίνουν αυτό που του αξίζει. Μουσικά, είναι ένα κομμάτι στο παραδοσιακό ύφος της Jake E.Lee εποχής του Ozzy Osbourne και των πρώτων Dokken και Dio κυκλοφοριών. Είναι βασισμένο σε μερικά riffs που ο κιθαρίστας Quinn Lukas δουλεύει εδώ και χρόνια. Είναι χαρακτηριστικά riffs τα οποία έπαιζε συνήθως στο soundcheck ή όταν δοκίμαζε μια νέα κιθάρα αλλά ποτέ δεν βρήκαν τον δρόμο τους σε ένα ολοκληρωμένο κομμάτι ως τώρα.

Το Goodbye Cruel World θα είναι η πρώτη κυκλοφορία των Icarus Witch με τον νέο τους τραγουδιστή Andrew D’Cagna (Brimstone Coven, Ironflame) ενώ τα τύμπανα ηχογράφησε ο Jon Rice (Job For A Cowboy, Scorpion Child). Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν από τον D’Cagna στο δικό του Sacred Sound Recording studio στο Ohio ενώ όλη η υπόλοιπη μουσική ηχογραφήθηκε στο Celebral Audio Productions στην έδρα των Icarus Witch το Pittsburgh, από τον Shane Mayer. To τελικό mastering έγινε στα πασίγνωστα Fascination Street Studios της Σουηδίας από τον Jens Borgen (Amorphis, Katatonia).

To tracklisting του Goodbye Cruel World:

01. Goodbye Cruel World

02. Misfortune Teller

03. Lightning Strikes

04. Mirage

05. Through Your Eyes

06. The Flood

07. Silence Of The Siren

08. Possessed By You

09. Antivenom

10. Until The Bitter End

icaruswitchgoodbyecd.jpeg
Copyright 2024. All Right Reserved.