KING DIAMOND: ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΑ 61

Ο θρύλος King Diamond (KING DIAMOND, MERCYFUL FATE) και η γυναίκα του Livia Zita, έγιναν γονείς πριν τρεις μήνες. Το όνομα που επέλεξαν για τον μικρό είναι Byron από τον αγαπημένο του τραγουδιστή των Uriah Heep David Byron.

Η Ουγγρικής καταγωγής τραγουδίστρια Zita, περιόδευε με τον KING DIAMOND από το 2003 στα backing vocals. Για την περίοδο της λοχείας τη θέση της θα πάρει η Ελληνίδα Hel Pyre των AFTERBLOOD.

Ο King Diamond, κατά κόσμο Kim Bendix Petersen, είπε στην Δανέζικη ιστοσελίδα ότι γνωρίστηκε με τη γυναίκα του το 2009 όταν εκείνη του πήρε συνέντευξη για λογαριασμό του Metal Hammer της Ουγγαρίας. Όπως αναφέρει ταίριαξαν πολύ και μετά δεν μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό του.

"Περνούσαμε και οι δύο μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μας," συνέχισε. "Και κάναμε κλικ. Σε κάποια φάση της ζήτησα να μου στείλει μια φωτογραφία της. Μιλούσαμε για μήνες. Αλλά δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν η Livia … ούτε την εμφάνισή της, και όταν μου είπε πόσο χρονών είναι απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω."

Παρά το γεγονός ότι ο 61χρονος King είναι 28 χρόνια μεγαλύτερος της η Livia είπε ότι δεν την απασχολεί καθόλου. "Οι ηλικίες μας είναι μόνο αριθμοί," είπε. "Είμαστε αδερφές ψυχές."

Copyright 2024. All Right Reserved.