K.K. DOWNING:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ JUDAS PRIEST;

Ήξεις αφήξεις από τον K.K. Downing σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο των Judas Priest μετά την ανακοίνωση ότι ο κιθαρίστας Glenn Tipton θα απέχει από την επερχόμενη περιοδεία λόγω της νόσου Parkinson από την οποία πάσχει. Η αντικατάστασή του από τον παραγωγό της μπάντας και κιθαρίστα των Hell (και πρώην των Sabbat) Andy Sneap προκάλεσε μια εκ μέρους του ανακοίνωση σήμερα (Τρίτη 27/2) σχετικά με το θέμα. Ο Downing υπενθυμίζουμε ότι αποχώρησε από την μπάντα το 2011 και την θέση του πήρε ο Richie Faulkner.

Όπως δήλωσε: «Τα νέα ότι ο Glenn αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με ατυχή κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό ήταν λυπηρά για μένα. Παρομοίως, το τέλος εποχής του κιθαριστικού μας διδύμου είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστώ. Η ακόρεστη δίψα  που εγώ και ο Glenn είχαμε για να δημιουργούμε εμπνευσμένη και μοναδική μουσική που θα απολαμβάνει ο κόσμος για πολλές δεκαετίες είναι κάτι που δεν μπορεί ποτέ να σβηστεί. Ωστόσο, όποιος έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη της αγαπημένης μας μουσικής θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι τα κάποια πράγματα αναπόφευκτα θα αλλάξουν ή απλά θα τελειώσουν.

Πρέπει επίσης να δηλώσω μετά λύπης μου ότι είμαι σοκαρισμένος και σαστισμένος που δεν υπήρξε επαφή μαζί μου ώστε να πάρω πάλι τον ρόλο μου σαν κιθαρίστας των Judas Priest. Το  αν θα μπορούσα τελικά να γυρίσω στην μπάντα λόγω αυτής της κατάσταση που προέκυψε δεν είναι κάτι που είχα σκεφτεί όταν αποχώρησα, παρόλο που ακόμα είμαι επίσημα και νομικά μέλος των Judas Priest. Παρόλα αυτά, ξέρω τώρα πιο σίγουρα  από ποτέ ότι έκανα το σωστό πράγμα όταν έφυγα από την μπάντα τον καιρό που έφυγα, καθώς φαίνεται ότι τα χρόνια που πέρασα με την μπάντα και η συνεισφορά μου στην δημιουργία της τεράστιας κληρονομιάς της δεν λαμβάνουν της αναγνώρισης που αξίζουν τότε και τώρα, από περισσότερα από ένα μέλη της. Ειλικρινά ελπίζω, για το καλό των οπαδών, η απόφαση να μην με προσεγγίσουν να μην είχε να κάνει με οικονομικούς λόγους.

Γνωρίζω τον Andy Sneap και είναι ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη συνεισφορά στο rock και το metal που μπορείς να συναντήσεις. Έτσι, δεν έχω αμφιβολία ότι η συνεισφορά του και στον νέο δίσκο των Judas Priest  έγκειται σε περισσότερα πράγματα πέρα από την παραγωγή. Το μόνο που μένει για εσάς τους οπαδούς είναι να πάτε εκεί έξω και να απολαύσετε την μπάντα όπως είναι, ώστε να ολοκληρώσετε ένα μέρος της μουσικής ιστορίας στο οποίο κάθε ένας από εσάς έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο».

Εν μέσω όλης αυτής της κατάστασης, υπενθυμίζεται οτι ο Downing πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου τα απομνημονεύματά του απο την θητεία του στους Judas Priest.

Copyright 2024. All Right Reserved.