LETHAL VENDETTA: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΤΗRASHERS

Σίγουρα η Aυστραλία δε φημίζεται για τη thrash σκηνή της, αφού από τα δοξασμένα 80s μόνο οι Mortal Sin κατάφεραν να διακριθούν, και σε δεύτερο επίπεδο ίσως και οι Hobbs' Angel of Death και οι Nothing Sacred. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, και μερικά συγκροτήματα στο είδος αυτό έχουν αρχίσει να ακούγονται πιο δυναμικά. Ένα από αυτά είναι οι φοβεροί thrashers από τη Μελβούρνη Lethal Vendetta, που το 2018 κυκλοφόρησαν το πολύ καλό "No Prisoners No Mercy".

Δυστυχώς όμως τα νέα δεν είναι καλά για αυτήν τη συμπαθέστατη μπάντα. Το πιο δυνατό της χαρτί, ο τραγουδιστής Brent Logan αποφάσισε να φύγει από το συγκρότημα. Το ίδιο συνέβη και με τον μπασίστα Jj Burnham. Ας ελπίσουμε ότι το κενό του εξαιρετικού Brent Logan δεν θα είναι δυσαναπλήρωτο, αφού η χροιά της φωνής του έδινε στο γρήγορο thrash της μπάντας, κάτι από τις καλυτερες στιγμές του US speed/thrash metal του '80.

Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές στιγμές από το πρώτο άλμπουμ των Lethal Vendetta για όποιον θέλει να γνωρίσει το ύφος τους.

Copyright 2024. All Right Reserved.