NIGHTWISH: ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ Ο TUOMAS HOLOPAINEN

Ο πληκτράς και ιθύνων νους των Φινλανδών Nightwish, Tuomas Holopainen, στο περιθώριο του Hellfest 2018 στο Clisson της Γαλλίας, μίλησε στο Metal Wani και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ένας νέος δίσκος των Nightwish θα πρέπει να αναμένεται γύρω στην άνοιξη του 2020.

Ο Holopainen είπε συγκεκριμένα για τον νέο δίσκο: «Είναι ακόμα σε διαδικασία σύνθεσης. Έχω περίπου 70% - 80% tτου υλικού γραμμένο αλλά ακόμα κανείς από την υπόλοιπη μπάντα δεν έχει ακούσει το παραμικρό. Δεν έχουν ιδέα ούτε για τους τίτλους των κομματιών, ούτε για το θέμα τους ούτε για τίποτα άλλο, οπότε είναι ακόμα σε μια πρώιμη φάση αλλά ακούεται καλό και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό που έχει προκύψει έως τώρα. Η ιδέα είναι το επόμενο καλοκαίρι, Ιούνιο του 2019, να ξεκινήσουμε πρόβες ξανά, να αρχίσουμε να δουλεύουμε τον δίσκο, να τον ηχογραφήσουμε και, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, να έχουμε την κυκλοφορία του την άνοιξη του 2020, την οποία φυσικά θα ακολουθήσει μια τεράστια περιοδεία». Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Tuomas Holopainen.

Οι Nightwish αυτή την περίοδο βρίσκονται σε περιοδεία για την υποστήριξη της κυκλοφορίας του Decades, μιας νέας best-of συλλογής τους με την οποία γιορτάζουν την συμπλήρωση 20 ετών ύπαρξης της μπάντας. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Βόρεια Αμερική, ενώ για το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο θα έχουν μαζί τους και τους συμπατριώτες τους Beast In Black

nightbeasttourmarch.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.