O DAVID ELLEFSON TΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ MELLOWDETH

Ο μπασίστας των MEGADETH, David Ellefson, ερμήνευσε τραγούδια της μπάντας του με τους MELLOWDETH, μια ακουστική tribute μπάντα στους MEGADETH. Το γεγονός έλαβε μέρος στις 2 Δεκεμβρίου στο μπαρ Kilkenny στο Μπουένος Άιρες. Βίντεο της εμφάνισής του μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πέρυσι, ο Ellefson έγραψε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για τους MELLOWDETH: "Μου αρέσει πολύ αυτό το συγκρότημα! Οι MELLOWDETH στο Μπουένος Άιρες θα κάνουν δημιουργικές ακουστικές εκδόσεις των κλασικών!"

Ο Ellefson ήταν ανοιχτός για το γεγονός ότι έγινε μισθωτός υπάλληλος κατά την επιστροφή του στους MEGADETH το 2010, κάτι που μοιράστηκε με τον κόσμο στο τελευταίο βιβλίο του "More Life With Deth".

Έξι χρόνια νωρίτερα, ο Ellefson αρνήθηκε να επανέλθει στους MEGADETH κατά την ανασύσταση της μπάντας, αναφέροντας ανησυχίες για την επιχειρηματική δομή που είχε στη διάθεσή του ο Mustaine.

Όταν o Ellefson επέστρεψε τελικά στους MEGADETH πριν από εννέα χρόνια, δεν συμμετείχε πλέον στη διαδικασία σύνθεσης και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της μπάντας, όπως έκανε αρχικά.
 

Copyright 2024. All Right Reserved.