WOLF: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Οι Σουηδοί heavy metallers Wolf επιστρέφουν! Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά το πολύ καλό Devil Seed, η μπάντα ξαναχτυπά με το Feeding The Machine έχοντας ταυτόχρονα και δύο νέα μέλη, τους Johan Koleberg (Dark Illusion, ex-Lion’s Share, ex-Therion) στα τύμπανα και Pontus Egberg (Dark Illusion, King Diamond, Treat, ex-Lion’s Share) στο μπάσο. Η κυκλοφορία του δίσκου έχει οριστεί για τις 13/3/20 μέσω της Century Media.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον κιθαρίστα της μπάντας Simon Johansson στο SolnaSound Production Studio ενώ η μίξη έγινε από τον πολύπειρο Fredrik Nordstrom στο Studio Fredman. Όσο για το artwork, είναι για άλλη μια φορά έργο του θρυλικού Thomas Holm, γνωστού από τις δουλειές του με τους Mercyful fate και τους King Diamond.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Wolf Niklas Stalvind είπε σχετικά: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που με το νέο αυτό lineup θα δώσουμε στον κόσμο μια συλλογή από νέα Wolf κομμάτια και θα παίξουμε ζωντανά μέσα στο 2020 και ακόμα πιο πέρα. Αν και ο Pontus με τον Johan είναι νέοι στους Wolf, μόνο νέοι δεν είναι στην metal σκηνή καθώς έχουν πίσω τους άπειρους δίσκους και χρόνια περιοδειών. Αν στους οπαδούς μας αρέσει το παίξιμό τους έστω και στο μισό από ότι αρέσει στον Simon και σε εμένα, θα τους αγαπήσουν! Ανυπομονούμε να βγούμε σε περιοδεία και να δείξουμε στα παιδιά ότι οι οπαδοί των Wolf είναι οι καλύτεροι!

Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αποχωρήσαντες Anders “Tornado” Modd και Richard “Raptor” Holmgren για τα 12 χρόνια καθαρής metal τελειότητας και να τους ευχηθούμε καλή τύχη στις νέες τους περιπέτειες! Hail Tornado! Hail Raptor! And ALL HAIL CAESAR!”

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.