The Neptune Power Federation - Memoirs of a Rat Queen

The Neptune Power Federation: Bound For Hell [OFFICIAL VIDEO]

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

Από την μακρινή και τώρα πια Ανοιξιάτικη Αουστράλια μας έρχονται οι The Neptune Power Federation και μαζί τους φέρνουν ως διαβατήριο και βίζα τον τέταρτο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Memoirs of a Rat Queen’’ και τον κυκλοφορούν μέσω της Cruz Del Zur Music. Από το 2012 στο κουρμπέτι τα παιδιά, βγάζουν αυτό το ψυχεδελικό occult hard rock μέσα από λόγια και νότες, αλλά και μέσα από την όλη τους περίεργη performance που φυσικά κορυφώνεται στο πρόσωπο της τραγουδίστριας Imperial Priestess Screaming Loz Sutch. Μαζί της οι δυο κιθαρίστες Inverted Crucifox και DesTroy ο ντράμερ Mr Styx και ο μπασίστας Jaytanic Ritual.

Η βασίλισσα στον θρόνο της στο έντονο εξώφυλλο και έντονοι ήχοι ανοίγουν τον δίσκο στο ‘’Can You Dig’’. Το ψυχεδελικό, το occult μπλέκονται συχνά στην διάρκεια του με τις hard rock κιθαριές, κυρίως στα solos, που βάζουν ένα αρκετά έντονο ηχητικό πλαίσιο στην μυστηριακή ατμόσφαιρα. Έτσι οι The Neptune Power Federation μας παρουσιάζουν ένα περίεργο όσο και μοναδικό αλλά και μοναδικά δικό τους μουσικό χαρμάνι που αξίζει να του δώσετε ευκαιρίες μέσω αρκετά προσεκτικών ακροάσεων. Σε όλο το δίσκο αυτό. Απλά μερικά κομμάτια όπως τα ‘’Flying Incendiary Club for Subjugating Demons’’, το ‘’Rat Queen’’, ‘’Bound For Hell’’ σε μένα έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση οι Αυστραλοί The Neptune Power Federation, μας δίνουν κάτι το δικό τους με το "Memoirs Of A Rat Queen". Ας το ακούσουμε.

Copyright 2024. All Right Reserved.