Infernalizer - The Ugly Truth

ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΚΗ ‘’DEATH’’ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Από την αγαπημένη μου, metalικώς ομιλώ, Ιταλία μας έρχονται οι modern melodik death metallers Infernalizer. Και αυτός είναι ο καινούριος δίσκος τους, που κυκλοφορεί μέσω της Rockshots Records μισό χρόνο τώρα και τιτλοφορείται ‘’The Ugly Truth’’.

Melodic death λένε ότι παίζουν οι Ιταλοί, κάτι που δεν μου κάνει και τόσο αλήθεια. Ναι έχουν λίγα στοιχεία, αλλά στην ουσία πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Και το songwriting άγγιχτο το άφησαν. ‘’Night Sift’’ aka νυχτερινή βάρδεια και καλά το ξεκινάνε. Πολύ καλά το ξεκινούν. Από το ‘’The Outsider’’ και μετά ακούω απλά ένα μοντέρνας κοπής metal, metal ο Lemmy να το κάνει και ιστορίες metalcoreιάς μέτριας μην πω κακιάς κοπής. ‘’Leaving So Soon’’ σου λένε σε ένα όργιο metalcore και industrial καταστάσεων που θες να τελειώσει γρήγορα και γλυτώσεις. Το ‘’In Retrospect’’ με το heavy riff του και το ‘’Cruel Intensions’’ στην αρχή με τα πλήκτρα του και με τον τρομερό ρυθμό τους και τα δυο, δίνουν μια ανάσα μουσικής. Μετά σκάνε το ομώνυμο ‘’The Ugly Truth’’ πόσο χάλια είναι η αλήθεια και ‘’Leave A Scar’’ και σε στέλνουν για αναπνευστήρα. Τα ‘’In This World Or The Next’’, ‘’I Don;t Wanna Be Me’’ μοιάζουν με In Flames τελευταίας κοπής. Το ορχηστρικό ‘’Autumn Terror’’ θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχει κανά δυο καλούτσικες ιδεούλες και κλείνει αξιοπρεπώς το ‘’The Ugly Truth’’.

Κρίμα για την una fatsa una ratsa καταγωγή τους, το στοιχειωτικό intro και την απίστευτη εξωφυλάρα, που έδωσαν φρούδες ελπίδες και που κάπως το σώζουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.