MARAUDER - Metal Constructions VII

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ MADE IN GREECE

Με χαρά σας ανακοινώνω πως το κλασικό Melodic Heavy/Power - Speed Metal συγκρότημα από την Αθήνα οι βετεράνοι MARAUDER, θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ σε CD και Digital, τον Μάρτιο του 2023,(10 Μαρτίου από την Pitch Black Records), με τίτλο "Metal Constructions VII".

Το album αποτελείται από δώδεκα (μαζί με το intro), τραγούδια και έρχεται να μας ταξιδέψει σε επικά μονοπάτια και σε καθηλωτικούς ρυθμούς Heavy – Power- Speed Metal. Με τα νέα μέλη, τον τραγουδιστή Τάσο Κροκόδειλο και τον Nick “Yngve” Samios (ντραμς), να κολλάνε απόλυτα στο σύνολο, με τους…παλιούς, κιθαρίστες Ανδρέα Τσαούση και Γιώργο Σωφρονά και τον μπασίστα Θοδωρή Παραλή, έχουν οδηγήσει σε αυτό που είναι αναμφισβήτητα η πιο δυνατή ρυθμική ραχοκοκαλιά για το συγκρότημα μέχρι στιγμής και μας δίνουν ένα έργο δώδεκα κομματιών με ύμνους με ταχύτητα και ρυθμό που θα ευχαριστήσει σίγουρα όλους τους ακροατές του είδους παλιούς και νέους.

Δεν θα είναι υπερβολή να πω πως έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό μελωδικό ήχο των MARAUDER, σε ένα αριστουργηματικό Heavy/Power Metal άλμπουμ, όπου μας παρουσιάζουν τα θέματα που αντιμετωπίζουμε τη σημερινή εποχή, μέσα από τη μουσική, τις κακουχίες και την απελπισία, με τα που έχει νιώσει ο κάθε άνθρωπος στο πετσί του στην σημερινή εποχή, μας δείχνει και βγάζει τις βαθιά ριζωμένες δυνάμεις μας όχι μόνο για να ξεφύγουμε, αλλά να ξεπεράσουμε και τελικά να μάθουμε κάτι μέσα από τις δυσκολίες και τις κακουχίες της ζωής, το "Metal Constructions VII" θα αποτελέσει οδηγό αντιμετώπισης των καιρών που ζούμε και μας οδηγεί με τόλμη προς ένα λαμπρότερο μέλλον.!!!

Μέσα από αυτό το άλμπουμ μπορεί ο καθένας μας να σχετιστεί και να αισθανθεί τη δύναμη και την ελπίδα και όχι την απάθεια και αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι και να δώσουμε στους MARAUDER την απαραίτητη προσοχή αλλά και ένα μετάλλιο τιμής θα έλεγα, αγοράζοντας το cd, γιατί πραγματικά αξίζει!!!

Σταματήστε με να μιλάω άλλο για ιστορίες και προβλήματα και ακούστε τα διαμάντια της μουσικής που μας προσφέρουν οι Marauder και το «Metal Constructions VII», όλο το άλμπουμ ακούγεται ξανά και ξανά και η μία ώρα και κάτι, φεύγει σαν νερό και σε παρασύρει μαζί!!! Μέσα από αυτό το αριστούργημα να ξεχωρίσω τα:

  • Strike Back Again, ταχύτητα, ρυθμός, φωνητικά που σε οδηγούν σε μια… αναγέννηση μια ανάταση ψυχής, μια επανάσταση.

  • Father, 9 λεπτά μουσικής και μελωδίας πρόκειται πραγματικά για ένα ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ έπος.

  • The Son of God, μια μελωδικότατη ιστορία που συνεπαίρνει.

  • Shout it out, φωνητικά και μουσική για πολλά decibel.

Συγχαρητήρια θα πρέπει να δώσουμε και στην Pitch Black Records που στηρίζει και με ενθουσιασμό μας ανακοινώνει την επιστροφή των Ελλήνων βετεράνων του Heavy Metal MARAUDER, με τη βοήθειά τους αυτή η εξαιρετική Ελληνική μπάντα μπορεί να ακούγεται σε όλο τον πλανήτη γη και αυτό γιατί δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μπάντες όπως οι Stratovarius κ.α. !!

Κλείνω αυτή την παρουσίαση και εύχομαι, όπως πλέον μου αρέσουν όλο και περισσότερο τα Ελληνικά συγκροτήματα, να αρέσουν και να καταξιώνονται σε όλο τον κόσμο που ακούει την αγαπημένη μας μουσική και σ’ αυτό θα βοηθήσουν σίγουρα οι MARAUDER με τις μουσικάρες τους!!!!

 

Γιάννης “Νύχτες φτιαγμένες από METALο” Πάνου

 

Copyright 2024. All Right Reserved.