Destruction - Born to Perish

DESTRUCTION - Betrayal (OFFICIAL VIDEO)

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ (ΚΑΛΑ) ΙΔΙΑ

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των σπουδαίων Γερμανών thrashers Destruction υπό τον τίτλο ‘’Born To Perish’’. Κυκλοφορεί από την Nuclear Blast και διαδέχεται τον προ διετίας ‘’Thrash Anthems II’’ με τις επανηχογραφήσεις, και το προ τριετίας ‘’Under Attack’’ το οποίο είχε κάνει καλή εντύπωση. Ο παντοτινός τραγουδιστής – μπασίστας, με ένα τραγικό για τον ίδιο και τους Destruction διάλειμμα, Schmier, μαζί με τον παντοτινό κιθαρίστα Mike και τους πιο φρέσκους στην μπάντα Rundy Black τύμπανα και Damir Escic lead guitar, είναι η τετράδα πια των Destruction. Νέα μόδα, καλή η κακή, να γίνονται οι τρεις…τέσσερις.

Κλασικό εξωφυλλάκι Destruction. Κλασικά όμως και αυτά που αναμένουμε και αυτά που εντέλη θα ακούσουμε στα πενήντα+ λεπτά και στα δέκα κομμάτια του ‘’Born To Perish’’. Τα κλασικά εξαιρετικά στάνταρς σύνθεσης και απόδοσης της μπάντας δηλαδή. Με το ομώνυμο να ξεκινάει τον καταιγιστικό ρυθμό τους και τα ‘’Inspired By Death’’, ‘’Betrayal’’, με το αργό εθιστικό ξεκίνημα. Εδώ να σημειώσω ότι ο  Damir Escic  δίνει μια αίσθηση shredding στον ήχο τους κάτι που σίγουρα προσθέτει. Ακόμα το ‘’Rotten’’ με το thrash classic ρεφρέν του, το ‘’Butchered for Life’’ με την μελωδική εισαγωγή του, και το μελωμένο solo του σαν να το έγραψε ο Schmier για τους Panzer, που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό, τα πιο speedάτα ‘’Tyrants of the Netherworld’’ και ‘’Fatal Fight 17’’ που φέρνουν τα πράμματα στα ίσια τους, ξεχωρίζουν μέσα στο πολύ καλό σύνολο.  Έτσι ο δίσκος κυλάει σαν δροσερό νεράκι, ή δροσερό αεράκι στα αυτιά μου, ότι πρέπει για την εποχή και έχει και το χαρακτηριστικό , τουλάχιστον σε μένα έτσι πήγε το πράμμα, ότι θέλω να το ξανά βάλω να τον ακούσω στο καπάκι.

Οι οπαδοί ήδη το λιώνετε με κάποιον τρόπο. Όλοι μας όμως πρέπει να τιμήσουμε τους Destruction λιώνοντας το ‘’Born To Perish’’, τον δίσκο, που δεν θα αλλάξει τις ζωές μας, αλλά που ίσως τους ξανά βάλει στις καρδιές όλων μας.

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.