Aborted - La Grande Mascarade

ABORTED - Gloom and the Art of Tribulation (Lyric Video)

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ABORDED ΚΑΦΡΙΛΑΣ

Οι Βέλγοι Aborded είκοσι πέντε χρόνια εξαπολύουν τα brutal φαρμακερά βέλη τους βρίσκοντας στόχο πάνω σε άψυχα και απροετοίμαστα κορμιά που γυρνούν – γυρνούσαν άσκοπα εδώ και εκεί. Δέκα full lengths και άλλα τόσα eps, splits και demos. Τώρα μέσω της Century Media Records κυκλοφορούν ακόμα ένα ep με τον τίτλο ‘’La Grande Mascarade’’. Κυκλοφορεί σε cd και ακόμα σε μια λαχταριστή με το digipack cd, μπλουζάκι και σημαία.

 Εξώφυλλο βλάσφημο, φιλοτεχνημένο από τον Mitchell Nolte, τι άλλο θα περίμενε κανείς, μας βάζει εύκολα στο νόημα της αγριότητας, της επιθετικότητας και της καφρίλας φυσικά που διέπουν την μουσική  των  Aborded. ‘’Gloom and the Art of Tribulation’’, ‘’Serpent of Depravity’’ και ‘’Funereal Malediction’’ είναι τα τρία δυναμιτάκια που ρέουν μέσα από τα δώδεκα περίπου λεπτά του ‘’La Grande Mascarade’’ και δυναμιτίζουν τα πάντα γύρω μου. Μετά από πέντε δευτερόλεπτα στο ‘’Gloom and the Art of Tribulation’’ σαν να καίει βραδύκαυστο φυτίλι και αργά αργά βγάζει τελικά όλη αυτή την ενέργεια του Aborded μπαρουτιού. Φωτιά το μπαρούτι και έτσι παίρνει επιτάχυνση το ‘’Serpent of Depravity’’. To ‘’Funereal Malediction’’ κλείνει την βλάσφημη πλυν σεμνή τελετή με ένα κατιγιστικό ρυθμό που καλείται ο κάθε ένας, από εμάς τους τυχερούς ακροατές, να ακολουθήσει.

Μια χαρά αυτή η μικρή δόση καφρίλας από τους Aborded με το ‘’La Grande Mascarade’’ η οποία θα μας κρατήσει ζεστούς μέχρι να ακούσουμε – βιώσουμε το επόμενο ολοκληρωμένο τους δίσκο.

Copyright 2024. All Right Reserved.