Go Ahead And Die - Go Ahead And Die

ΟΤΑΝ ΣΟΥ’ΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΙ CAVALERAS

Οι Cavaleras μας έρχονται για επίσκεψη. Μία ακόμη. Τώρα ο Max και ο υιός του Igor Amadeus Cavalera. Και σου λένε ‘’Go Ahead And Die’’ , όνομα και πράξη με το δίσκο που φέρει το όνομα της νέας Max Cavalera μπάντας, Go Ahead And Die. Και το όλο αυτό κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast.

Ο Max στα γνωστά του, κιθάρα και φωνή ο Igor εδώ μπάσο και φωνή. Και όπα, να και ένας τρίτος, ο Zach Coleman από τους Khemmis και Black Curse στα drums. Εγώ ως καλός οικοδεσπότης λοιπόν του έβγαλα τσάι και συμπάθεια. Να δούμε τι μπεσκέσι μας έφεραν οι Max με τον Igor υιό του. Μες τις πολλές τους επισκέψεις του, ο Max, βλέπε Soulfly, Cavalera Conspiracy, το άλλο project με τον αδελφό του εδώ Igor, Killer Be Killed, ο Max αν μη τι άλλο δείχνει την προσωπική του σφραγίδα, που ξεκίνησε να φτιάχνει τότε με τους Sepultura και την εξέλιξε σε αυτό που είναι τώρα. Ο υιός Igor βάζει την νεανική του τρέλα, ορμή και αντίθεση μέσα σε ένα τσαμπουκαλεμένο thrash/death/hardcore ακόμα και καθαρές ριπές punk που τρελαίνουν στα περίπου σαράντα τρία λεπτά του ‘’Go Ahead And Die’’. Ακόμα και το εξώφυλλο είναι punkικο από τα 80ς. Το ‘’Go Ahead And Die’’ δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Από το ‘’Truckload Full of Bodies’’ και το ‘’Toxic Freedom’’ που μπαίνουν ως ταύροι σε υαλοπωλείο μέχρι τα ‘’(In The) Slaughterline MFi T’’ και ‘’Roadkill’’ που φεύγουν αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια η επίθεση που δέχεται ο ακροατής είναι ναι μεν ανηλεής αλλά και γεμάτη ευαισθησίες για τι ότι άδικο και κακό συμβαίνει γύρω μας. Για ένα κακό που όλοι προβλέπαμε αλλά κανείς μας δεν προετοιμάστηκε. Το ‘’Go Ahead And Die’’ είναι γεμάτο πίκρα, οργή και ενδιαφέρον για όλα αυτά.

Καλώς τους Cavalera, Max και τον υιό του Igor. Καλοδεχούμενοι και σαν Go Ahead And Die με τον φερώνυμο δίσκο. Και ότι αυτό πρεσβεύει και φέρει μαζί του. Απλά ειδοποία Max ότι θα έχεις και τρίτον. Για να βάλω αρκετό νερό στην τσαγιέρα.

 

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.