Vitja - Mistaken

VITJA - Black and Blue (OFFICIAL VIDEO)

ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΥΑΛΟΥ

Από την Γερμανία με Ρωσικό όνομα μας έρχονται οι  Vitja που το όνομα τους σημαίνει ‘’νικητής’’. Όλα μια χαρά μέχρι εδώ. Κυκλοφορούν μέσω της Century Media Records τον επόμενο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Mistaken’’. Ακόμα όλα καλά.

Και πατάμε play: Μπερδεμένα πράμματα έρχονται στα αυτιά μου και αν μη τι άλλο συγχιζόμαστε και αυτά και εγώ. Ένδεκα κομμάτια βιομηχανικού ήχου, ακραίας μοντέρνας αισθητικής, τουλάχιστον για την γέρικη καρδιά μου, πολύ πληροφορία για το μυαλό και κρατάει και πολύ ώρα για τα ταλαιπωρημένα τα αυτάκια μου. Και όλα αυτά χωρίς πολλές συναισθηματικές εξάρσεις, παρά μόνο σε κάποιες μελωδικές εμβόλιμες ενέσεις και σε κάποια μελωδικά φωνητικά, που έρχονται να σπάσουν αυτά τα κάπως απρόσωπα βιομηχανικά που κυριαρχούν.

Έτσι κομμάτια σαν τα ‘’Friends Don’t Lies’’ και ‘’Down’’ έρχονται και απαλύνουν και ομορφαίνουν την ακρόαση ως ηχητική όαση. Σαν όαση μέσα στην πραγματικότητα ‘’βιομηχανικής επανάστασης’’ κομματιών σαν τα ‘’Mistaken’’, ‘’Anxiety’’, ‘’Black and Blue’’. Στο  ‘’Overdose’’ συμμετέχει η Andy Dörner μη βάζοντας κάτι αξιοσημείωτο.

Τίποτα το ιδιαίτερο, μοντερνιά για την μοντερνιά, το ‘’Mistaken’’ των Vitja. Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για ανθρώπους που θέλουν να μπερδευτούν, να ξεχαρβαλιάσουν το μυαλό τους. ΠΡΟΣΟΧΗ Εντελώς ακατάλληλο για μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο, στην σχολή, στο σχολείο, στο γυμναστήριο. Αν σας αρέσει αυτό, ακούστε με υπευθυνότητα, μην σας χάσουμε.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.