Alice Cooper - Road

Ο ALICE ΞΑΝΆ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Mr Vincent Damon Furnier ας τον αποκαλούμε πιο ορθά και αγαπησιάρικα Alice Cooper με το ‘’Road’’ το οποίο κυκλοφορεί μέσω της earMUSIC έφτασε τα 29 (εικοσιενιά) !!! άλμπουμς. Βάζω και τις μπάντας και τα προσωπικά. Και μόνο που το σκέφτομαι κουράστηκα. Και έχω τα μισά, λέμε τώρα, από τα χρόνια του. Και μιλάμε ότι ο άρχοντας του τρόμου δεν μασάει από χρόνια και το δείχνει και με τις κυκλοφορίες του, αλλά κυρίως πάνω στην σκηνή.

Η ζωντάνια που αναβλύζει μέσα από το σώμα του Alice Cooper, είναι και εδώ στο ‘’Road’’ ξέχυλη και αλανιάρικη. Καθώς τριγυρνάει ελεύθερη στον δρόμο, αυτόν που χαράζει πολλά χρόνια τώρα. Έτσι και εδώ, μας συστήνεται, ή μάλλον μας δίνει μια γερή υπενθύμιση για το ποιόν του με το ‘’I’m Alice’’, προειδοποιεί τι μας έρχεται με το ‘’Welcome To The Show’’ και το κάνει ‘’All Over The World’’. Το στυλ το κομματιών έχουν το κλασικό στυλ, αλλά και η φωνή είναι αυτή η κλασική Alice Cooper που ξέρουμε τόσα πολλά χρόνια. Δεν έχουμε εκπλήξεις, αλλά απλά αυτό που περιμένουμε από κάθε Alice Cooper δίσκο. Με τα ‘’Dead Can Dance’’ γιαυτό stay alive, ‘’Go Away’’ την μία ακόμα παιχνιδιάρικη ματιά σε ‘’White Line Frankenstein’’ το καταλαβαίνουμε και το απολαμβάνουμε αυτό. Κάποιος μου είπε ότι κατ\ουσίαν όλος ο σκληρός ήχος είναι κατά βάση blues. Εδώ αυτό αχνοφαίνεται στα κομμάτια του ‘’Road’’. Το ‘’Big Boots’’ έρχεται αεράτο και μαζί με το ‘’Rules Of The Road’’ μαζί με τον Wayne Kramer από τους MC5, βάζουν μια πιο rock ‘n’ roll χροιά, για να αγριέψει και σαν ήχο και σαν ύφος στο ‘’The Big Goodbye’’. Πολλές Alice Cooper αναμνήσεις έρχονται με το ‘’Road Rats Forever’’ και με το πιο συναισθηματικά, πάντα είχε και τέτοια, ‘’Please Don’t Go’’ και ‘’100 More Miles’’. Στο τέλος ques Who. ‘’Magic Bus’’ σε μια διασκευή στους Who στην μπάντα του ‘’άνδρα πολύτροπον’’ Pete Townsend.

Στο ‘’Road’’ θα ακούσεις κλασικό και αμετανόητο Alice Cooper. Θα ακούσεις μουσικάρες από μουσικάρες σαν την Nita Strauss, τον Kane Roberts, τον Tom Morello, Roger Glover που συμμετέχουν σε κάποια κομμάτια, μαζί με άλλους σπουδαίους μουσικούς. Δίσκος που θα ικανοποιήσει οπαδούς και όχι μόνο!!!

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.