Lord Vampyr - The Vampire's Legacy

ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ

Οι Lord Vampyr από την Ιταλία βαβίζοντας στα σκοτεινά μονοπάτια του τρόμου και μέσα από θεοσκότεινα ρυάκια του μυαλού και της, ψυχής, έφτασαν με το ‘’The Vampire’s Legacy’’, το οποίο κυκλοφορεί ελεύθερο μέσω της δικιάς μας Sleaszy Rider Records, στον έκτο ολοκληρωμένο δίσκο τους.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ακρόασης αλλά και από το ανατριχιαστικό, σαν αφίσα ταινίας τρόμου, εξώφυλλο καταλαβαίνουμε ότι οι Ιταλοί προσκυνούν τους Cradle Of Filth, με αρκετές μουσικές επιρροές να αντλούνται από εκεί, αλλά κάπου εκεί πίσω αχνοφαίνονται και κάποια cds των Dimmu Borgir, με περισσότερο έχουν επηρεάσει τον τραγουδιστή των Lord Vampyr στα brutal του. Τα καθαρά και πιο goth φωνητικά δείχνουν να του πάνε περισσότερο. Μέσα σε αυτό το μείγμα συμφωνικού με black metal και με κάποια gothic οι Lord Vampyr προσθέτουν industrial αλλά και heavy στοιχεία κάνοντας το όλο ηχητικό αχταρμά να ακροβατεί από απλά ενδιαφέρον μέχρι αρκετά γραφικό. Μιλάμε για ένα καλό και ευχάριστο άκουσμα με τα ‘’The Vampire's Legacy’’, ‘’The Evil's Origin (Strigoi II)’’, το ‘’Mater Vampirorum’’ με τα στοιχειωμένα πλήκτρα και τις creepy κιθάρες και το όνομα και πράμμα ‘’Blood Ballad’’ ξεχωρίζουν από το σύνολο και στανταρουήτα το ανεβάζουν.

Οι φανς των Cradle Of Filth, των Carach Angren και λιγότερο των Dimmu Borgir αλλά και των Graveworm θα βρουν πολλές ιδέες εδώ και μουσικά στοιχεία που θα τους αρέσουν. Και μετά όλοι μαζί θα ακούσουμε Måneskin. Xa xa xa!!!

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.