Mother of Millions: Δείτε το νέο video για το "Collision"

Οι Αθηναίοι prog rockers Mother of Millions έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video, για το τραγούδι “Collision”, που συμπεριλαμβάνεται μέσα στη προσεχή δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο “Sigma”, η οποία είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου 2017 από την ViciSolum Productions.

Το "Collision" θα κυκλοφορήσει με τη μορφή digital single στις 6 Οκτωβρίου, και στο σχετικό video πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Καταλειφός, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιούς. Η παραγωγή του πραγματοποιήθηκε από το ίδιο το σχήμα, η σκηνοθεσία από τους Κώστα Κωνσταντινίδη, Παναγιώτη Τσαλαβρέττα και Χάρη Κουντούρη, ενώ το post production από την HK Visual Creations.

Το "Sigma" ηχογραφήθηκε στα Universe217 Studios, η μίξη έγινε απο τον Έκτορα Τσολάκη (Mahakala, Need, Poem κ.α.) και το mastering από τον Steve Lado (Tardive Dyskinesia, Poem, Still Falling κ.α.). Το εξώφυλλο αποτελεί μία δημιουργία του Παναγιώτη Τσαλαβρέττα.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος για όλα τα σχετικά updates: www.motherofmillionsband.com. Ακολουθήστε τους Mother of Millions στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητές τους: www.facebook.com/motherofmillionsband

Copyright 2024. All Right Reserved.