Benediction - Scriptures

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ BENEDICTION ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

Πόσο όμορφο συναίσθημα να ξανά βλέπεις παλαιούς φίλους. Και τι φίλους. Τους death metal ήρωες Benediction από το μητροπολιτικό metal ναό του Birmingham της Αγγλίας. Μετά από μια ντουζίνα χρόνια και το καλό ‘’Killing Music’’ μας έρχονται πάλι και μέσω της Nuclear Blast μας δίνουν τον όγδοο δίσκο τους σε πάνω από τριάντα χρόνια πορείας, με τον τίτλο ‘’Scriptures’’.

Οι πάλιουρες κιθαρίστες Peter Rew και Darren Brookes. Μαζί τους πάλι ο Dave Ingram (ex – Bolt Thrower). Που αντικατέστησε τον Dave Hunt ο οποίος πήγε στους Anaal Nathrakh. Και έχουν μαζί τους τους Dan Date στο μπάσο και Giovani Durst στα τύμπανα. Και με αυτήν την σύνθεση οι Benediction κατεβαίνουν στο σημερινό death χώρο. Και το κάνουν σαν Benediction. Με μια παραγωγή κάπως πιο σημερινή που αποδεικνύεται αυτή που χρειάζεται το υλικό, όσο και αυτό να πηγάζει από τα παλαιά τους χρόνια, για να αναδειχθεί. Όπως τους ξέραμε από τα ‘’The Grand Leveller’’ και ‘’Transcend The Rubicon’’ και άλλους death ύμνους τους. Ακόμα και το εξώφυλλο βγάζει αυτήν την 90ίλα. Το ατελείωτο κοπάνημα αρχίζει με τα ‘’Iterations Of I’’, ‘’Scriptures In Scarlet’’, ‘’Stormcrow’’ που μυρίζουν παλαιό death. Το ‘’Progenitors Of A New Paradigm’’ με το riff στην αρχή να βάζει φωτιά, το death/thrash ορυμαγδό ‘’In Our Hands, The Scars’’, το πιο τεχνικό death ‘’Tear Of These Wings’’, το πιο αργό και βαρύ ‘’Neverwhen, τιτλάρα, και το άγριο ‘’We Are Legion’’ δείχνουν απλά και ξάστερα ότι οι Benediction μετά από τόσα χρόνια είναι εδώ. Ολάκερο το ‘’Scriptures’’ το δείχνει αυτό. Benediction are back.

Υγ. Μιλάμε οι Θεοί το κυκλοφορούν πέρα από cd και 2πλό cd και διάφορες όμορφες εκδόσεις 12’’ vinyls ακόμα και σε δυο εκδόσεις, μπλέ και κόκκινη, κασέτας!!!

&nbsp

;

Copyright 2024. All Right Reserved.