GET A LIFE YOU "WANNABE" METAL HEROES!

ΛοιπÏŒν ÏŒπως πολλοί γνωρίζεται ή έχετε καταλάβει ο γραφÏŽν ήταν μεγάλος οπαδÏŒς των Death SS. Πριν πραγματικά αρκετÏŒ καιρÏŒ είχα ανεβάσει κριτική στο τελευταίο DVD των ΙταλÏŽν, και ασχολήθηκα και με το φαινÏŒμενο των άπραχτων που κάνουν σε σχέση με τις κυκλοφορίες τους. ÎŒλα καλά μέχρι εδÏŽ? Έχω πιστεύω το δικαίωμα να κρίνω μια μπάντα ÏŒχι γιατί είμαι “συντάκτης” απλά γιατί συνολικά τα τελευταία 12 χρÏŒνια έχω σπαταλήσει πάνω απÏŒ 700 εύρο για να έχω κάθε κυκλοφορία τους, έστω και αρπαχτή, απÏŒ private 7’’ που κοστίζουν 130 εύρο πλέον μέχρι τα αμέτρητα singles τους και box sets τους, ακÏŒμη και τις Κορεάτικες κÏŒπιες τωv album τους, λÏŒγω των διαφορετικÏŽν εξÏŽφυλλων και μÏŒνο.
\r\nΣήμερα λοιπÏŒν είχα ένα μήνυμα έκπληξη στο Myspace μου, η “αυτού μεγαλειÏŒτης” Steve Sylvester ο οποίος στην ουσία με έκραξε με τον χειρÏŒτερο τρÏŒπο λέγοντας μου να μην ξαναγοράσω κάτι απÏŒ την μπάντα του ξανα, διÏŒτι δεν καταλαβαίνω το feeling τους, (ή καλύτερα που τους “εκραξα” για τις αρπαχτες και λαμογιές που κανουν) ÎŒταν ÏŒμως εγÏŽ του έστελνα μηνύματα στο δικÏŒ του space παλαιÏŒτερα και τον ρωτούσα για τα νέα της μπάντας του με έγραφε στα μεγαλοπρεπή του παπάκια. ΚατηγορÏŽντας με επιπλέον ÏŒτι έκανα κριτική σε δωρεάν dvd απÏŒ πού μου έστειλε η εταιρία του. (Σίγουρα ζει στο στρουμφοχωριο γιατί δεν νομίζω πως η self θα έστελνε promo dvd πουθενά. Οι Death SS είναι, ÏŒχι οι Metallica. Πληροφορικά ήμουν απÏŒ τους πρÏŽτους που έκανα προ παραγγελιά στην Self.it. με αποτέλεσμα να το πληρÏŽσω πολύ πιο ακριβά, απ’ ÏŒτι οι υπÏŒλοιποι).
\r\nÎŒταν λοιπÏŒν ένας καλλιτέχνης (που έγινε καλλιτέχνης κλέβοντας τον Paul Chain) σε αντιμετωπίζει ετσι, εσύ το μÏŒνο που έχεις να πεις είναι ένα πράγμα “Οξω ρε λαμογιο που σε καναμε και cult μορφη με τα λεφτα μας!!!”
\r\n
\r\n
\r\nΛάμπρος Τεννές
\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.