ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο HANSI KÜRSCH ΑΠΟ ΤΟΥΣ DEMONS AND WIZARDS

Μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται να παίρνουν οι εξελίξεις όσον αφορά στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Jon Schaffer. O mainman των Iced Earth και μέλος των Demons And Wizards,(μαζί με τον Hansi Kürsch των Blind Guardian), παραμένει προφυλακισμένος μετά την σύλληψή του πριν μερικές μέρες καθώς ήταν ανάμεσα στους κατηγορούμενους για την παράνομη είσοδο στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον στις 6 Ιανουαρίου, στον απόηχο της έντασης που προκάλεσαν στις Η.Π.Α. οι πρόσφατες προεδρικές εκλογές.

Πριν λίγες μέρες τα υπόλοιπα μέλη των Iced Earth έβγαλαν μια ανακοίνωση στην οποία διαχώριζαν την θέση τους από τις ενέργειες στις οποίες συμμετείχε ο Schaffer, θέτοντας εν αμφιβόλω το μέλλον της μπάντας, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Schaffer με την εκδίκαση της υπόθεσής του αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης. Το δεύτερο «χτύπημα» έρχεται τώρα από τον συνεργάτη του στους Demons And Wizards Hansi Kürsch, ο οποίος με δήλωση του που δημοσίευσε στο γερμανικό Rock Hard γνωστοποιεί ότι έχει επίσημα αποχωρήσει από τους Demons And Wizards. Όπως είπε: «Ενημέρωσα τον Jon και την Century Media αυτή τη Δευτέρα ότι αποχωρώ άμεσα από το project των Demons And Wizards. Η συνεργασία μου με τον Jon Schaffer και τους Demons And Wizards έχει τελειώσει».

Επιπλέον, η Century Media, η δισκογραφική εταιρεία η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τους Iced Earth και τους Demons And Wizards (η πιο πρόσφατη συνεργασία της εταιρείας με τον Schaffer ήταν το III των Demons And Wizards που κυκλοφόρησε τον περσινό Φεβρουάριο), αν και δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια σχετική ανακοίνωση φαίνεται ότι έχει σβήσει τελείως από  την ιστοσελίδα της οποιαδήποτε αναφορά στους Iced Earth ή τους Demons And Wizards. Πιο συγκεκριμένα, οι μπάντες δεν εμφανίζονται ούτε στην λίστα με το τρέχον roster ούτε σε αυτήν με τους πρώην καλλιτέχνες της εταιρείας, ενώ το merchandise και των 2 μπαντών δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Μένει να δούμε που πού θα οδηγήσουν οι εξελίξεις και ποιά θα είναι και η απάντηση του Schaffer, ο οποίος ακόμα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση τόσο σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει όσο και με την κατάσταση σχετικά με τις μπάντες του.

Copyright 2024. All Right Reserved.