ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ SEPULTURA ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Η ARTE Concert έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο ολόκληρη την συναυλία των SEPULTURA, επαγγελματικά βιντεοσκοπημένη, της 26ης Νοεμβρίου στο La Maroquinerie στο Παρίσι της Γαλλίας. Τα κομμάτια ήταν:

Intro
Arise
Territory
Kairos
Phantom Self
Choke
Resistant Parasites
Inner Self
Policia (TITÃS cover)
Isolation
Refuse Resist
Ratamahatta
Roots Bloody Roots

Να υπενθυμίσουμε ότι οι SEPULTURA θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ "Quadra" στις αρχές του 2020 μέσω της Nuclear Blast Records.

Μετά από την μεγάλη περιοδεία για το "Machine Messiah" του 2017, οι SEPULTURA επέστρεψαν στα Σουηδικά Fascination Street Studios για άλλη μια φορά με τον παραγωγό Jens Bogren. Το Quadra τους είδε να πιέζουν τα δικά τους ψυχικά και φυσικά όρια και ήταν ένα από τα πιο δύσκολα άλμπουμ του γκρουπ να ολοκληρώσει.

Ο τραγουδιστής Derrick Green εξήγησε: "Η εμπειρία δεν ήταν όπως ποτέ άλλοτε στο στούντιο. Αισθάνθηκα ότι η προετοιμασία ήταν το κλειδί για να γίνει η διαδικασία εγγραφής όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Τελικά, κάθε μέρα ήταν αμείλικτη, δίνοντας όλα όσα είχαμε μέχρι την πλήρη εξάντληση του μυαλού , του σώματος και της ψυχής. Η μουσική είναι μια εξέλιξη που χρειάζεται να την προχωρήσουμε, αν θέλουμε να προχωρήσουμε πέρα ​​από ό,τι έχουμε ποτέ".

Οι SEPULTURA παρουσίασαν τον Οκτώβριο, για πρώτη φορά το κομμάτι που ανοίγει το νέο άλμπουμ, "Isolation", στο Rock In Rio festival. Το "Machine Messiah" ήταν το δέκατο τέταρτο studio άλμπουμ των SEPULTURA και το όγδοο από τότε που ο Green προσχώρησε στις τάξεις τους.

Οι SEPULTURA δημιουργήθηκαν το 1984 στο Belo Horizonte από τους αδελφούς Max και Igor Cavalera, οι οποίοι δεν είναι πλέον με τη μπάντα.

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.