ΔΕΙΤΕ 11 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ JOE PERRY ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ROXY THEATER

Ο Joe Perry — θρυλικός κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των AEROSMITH — δημιούργησε μία all-star μπάντα από φίλους για να εμφανιστούν μαζί του την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Roxy Theatre της California. Το show έγινε τρεις μέρες πριν την κυκλοφορία του Sweetzerland Manifesto.

Για το Sweetzerland Manifesto συνεργάστηκαν οι Robin Zander (CHEAP TRICK), David Johansen (THE NEW YORK DOLLS) και ο Terry Reid (solo καλλιτέχνης/τραγουδιστής). Οι παραπάνω μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους εμφανίστηκαν στην του Roxy, όπως ο Slash (GUNS N' ROSES), Johnny Depp που παίζει μαζί με τον Perry στους HOLLYWOOD VAMPIRES, και ο frontman των BLACK CROWES Chris Robinson. Επίσης συμμετείχαν οι Gary Cherone (EXTREME, VAN HALEN), Dean και Robert DeLeo (STONE TEMPLE PILOTS), Buck Johnson (keyboards, φωνητικα, AEROSMITH) και ο ντράμερ David Goodstein.

The setlist ήταν:
01. Let The Music Do The Talking (guest: Gary Charone)
02. Toys In The Attic (Gary Charone)
03. Pandora's Box (Gary Charone)
04. Shakin' My Cage (Gary Charone)
05. I'll Do Happiness (Terry Reid )
06. Sick & Tired (Terry Reid )
07. Won't Let Me Go (Terry Reid)
08. Fortunate One (Chris Robinson )
09. Spanish Sushi
10. Eve Of Destruction (Johnny Depp)
11. I Wanna Roll (David Johanson & Johnny Depp)
12. I'm Goin' Crazy (David Johanson)
13. Countryside Blvd. (Robin Zander)
14. Aye, Aye, Aye (Robin Zander)
15. Quake
16. Rockin' Train (Gary Charone)
17. Come Together (all guests)
18. Train Kept A-Rollin' (all guests, including Slash)

71aAogGFJaL._SL1200__0.jpg

Το Sweetzerland Manifesto είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes και το Amazon. Είναι το έκτο σόλο άλμπουμ του Joe Perry και αποτελείται από 10 νέες συνθέσεις. Όλες οι συνθέσεις ή μέρος αυτών είναι γραμμένες από τον Joe εκτός η διασκευή στο Eve Of Destruction, με τον Joe στα φωνητικά και τον Johnny Depp στα τύμπανα. στο άλμπουμ συμμετέχει μια μεγάλη λίστα από guests μουσικούς, φίλους του Joe's.

Copyright 2023. All Right Reserved.