"ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ JUDAS PRIEST ΧΩΡΙΣ ROB HALFORD, GLENN TIPTON ΚΑΙ IAN HILL;"

Judas Priest - Spectre (Official Video)

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Ισπανικό Metal Journal, o μπασίστας των Judas Priest, Ian Hill ρωτήθηκε αν μπορεί να προβλέψει την ημέρα που οι Judas Priest θα υπάρχουν χωρίς τον ίδιο, τον κιθαρίστα Glenn Tipton και τον τραγουδιστή Rob Halford. «Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε έως τη στιγμή που θα συμβεί. Θα πρέπει να περιμένουμε. Αλλωστε εξαρτάται απο τους οπαδούς αν θα δεχτούν κάτι τέτοιο ή όχι. Δεν εξαρτάται απο εμάς. »

O Hill επίσης ρωτήθηκε αν ο κιθαρίστας Andy Sneap αναμένεται να παραμείνει ως guest μέλος των Judas Priest μετά το τέλος της περιοδείας του Firepower. "Θα δούμε.Ο Andy έχει παράλληλη καριέρα ως παραγωγός και αυτή η περιοδεία θα συνεχιστεί έως την επόμενη χρονιά, άρα έχουμε άπλετο χρόνο να το σκεφτούμε. Θα δούμε"

Ο Tipton διαγνώστηκε με τη νόσο του Parkinson πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ήδη νοσούσε τουλάχιστον μισή δεκαετία νωρίτερα. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα απέχει απο την περιοδεία του "Firepower" των Judas Priest. Ο κιθαρίστας, ο οποίος είναι τώρα 70 ετών και έχει παίξει σε όλες τις εμφανίσεις των PRIEST από το ντεμπούτο του συγκροτήματος "Rocka Rolla" του 1974, δεν εγκαταλείπει το συγκρότημα, αλλά πολύ απλά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις αυστηρές προκλήσεις του live. Εχει αντικατασταθεί στην περιοδεία του «Firepower» απο τον Andy Sneap, γνωστό επίσης ως κιθαρίστα των HELL και των SABBAT.

Οι Priest θα επιστρέψoυν στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη Αυγούστου για τις εμφανίσεις τους με τους DEEP PURPLE.

Copyright 2024. All Right Reserved.