ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ KING DIAMOND ΚΑΙ MERCYFUL FATE

Ο King Diamond κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο Knotfest.com αποκάλυψε ότι με τον ερχομό του 2021 θα κυκλοφορήσει πρώτα νέο King Diamond άλμπουμ, και αργότερα θα κυκλοφορήσει νέο LP των Mercyful Fate

Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από την συνέντευξη του King Diamond…  

Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Προτεραιότητα για τους Mercyful Fate είναι οι ζωντανές εμφανίσεις σε Ευρωπαικά φεστιβάλ που αναβλήθηκαν λόγω συνθηκών. Κατόπιν το συγκρότημα θα πρέπει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να παίξει στο Las Vegas.

Θα υπάρχουν κάποια τραγούδια από το νέο άλμπουμ στο setlist της περιοδείας το 2021, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι από το EP και τα δύο πρώτα άλμπουμ των Mercyful Fate.

Με τον ερχομό της νέας χρονιάς θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των King Diamond και θα ακολουθήσει περιοδεία για την υποστήριξη του νέου LP.

Η συνθήκες είναι αυτές που θα κρίνουν αυτά τα σχέδια, πάντως η χρονιά που διανύουμε δεν πήγε χαμένη καθώς υπήρχε αρκετός χρόνος για να δημιουργήσουμε τα αλμπουμς (Mercyful Fate, King Diamond).

Το νέο άλμπουμ των King Diamond σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει τον τίτλο The Institute, και θα είναι το πρώτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μετά το Give Me Your Soul… Please του 2007.
Σχετικά με το νέο άλμπουμ των Mercyful Fate έχουν περάσει 2 δεκαετίες από την τελευταία κυκλοφορία της μπάντας που ήταν το 2009 με το άλμπουμ 9.

Copyright 2024. All Right Reserved.