ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ OZZY OSBOURNE

Ο Ozzy Osbourne βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ο οποίος αναμένεται τον Ιανουάριο και σήμερα μας έδωσε ένα δείγμα με το πρώτο single του δίσκου που είναι για το Under The Graveyard το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω. Ο δίσκος, που θα κυκλοφορήσει μέσω της Epic Records θα τιτλοφορείται Ordinary Man και θα είναι η πρώτη κυκλοφορία του Ozzy μετά το Scream του 2010. Όσο για τους μουσικούς που συμμετείχαν, το μπάσο ανέλαβε ο Duff McKagan (Guns n’ Roses) και τα τύμπανα ο Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) ενώ την κιθάρα ανέλαβε ο παραγωγός του δίσκου Andrew Watt.

Ο Ozzy είπε σχετικά με την δημιουργία του δίσκου: «Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη μου η Kelly ήρθε και μου είπε “Θέλεις να δουλέψεις σε ένα κομμάτι με τον Post Malone;” Η αντίδρασή μου ήταν “Ποιός στο διάολο είναι ο Post Malone;;” Πήγα στο σπίτι του Andrew (Watt) και μου είπε ότι θα το δουλέψουμε πολύ γρήγορα. Αφού τελειώσαμε με αυτό το κομμάτι μου είπε “Θα σε ενδιέφερε να ξεκινήσεις ένα άλμπουμ;” Σκέφτηκα ότι θα ήταν τέλειο αλλά δεν ήθελα να χωθώ για να δουλέψω σε ένα υπόγειο για 6 μήνες! Ωστόσο σε ένα μικρό διάστημα είχαμε τελειώσει με τον δίσκο. Ο Duff και ο Chad ήρθαν και αρχίσαμε να τζαμάρουμε κατά τη διάρκεια της μέρας ενώ το βράδυ δούλευα πάνω στα τραγούδια. Είχα ξαναπεί και στην Sharon ότι θα έπρεπε να κάνω έναν δίσκο αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκεφτόμουν ότι δεν έχω την δύναμη. Ωστόσο ο Andrew με βοήθησε πολύ. Ελπίζω ο κόσμος να τον ακούσει και να του αρέσει γιατί έχω βάλει την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτόν τον δίσκο».

Στο μεταξύ, στις 29 Νοεμβρίου ο Ozzy θα κυκλοφορήσει μέσω της Sony Legacy ένα box set βινυλίου που θα περιλαμβάνει όλους τους solo δίσκους του και το oποίο θα τιτλοφορείται See You On The Other Side. Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό του αλλά και για προπαραγγελίες μπορείτε να δείτε εδώ. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και μια ευφάνταστη διαφήμιση για το box set με πρωταγωνιστή τον… Zakk Wylde!

ozzbox1819.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.