ΟΙ THE DEAD DAISIES ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 'BURN IT DOWN' ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

The Dead Daisies - Long Way To Go (official video)

Οι THE DEAD DAISIES θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, "Burn It Down", την Παρασκευή 6 Απριλίου από την Spitfire Music/SPV. Το "Burn It Down" είναι ένα νευρικό tour-de-force, ένας κυκλώνας από καταιγιστικά ντραμς, αδυσώπητο μπάσο, ασύλληπτες κιθάρες και in-your-face ακατέργαστα φωνητικά. Εξελίσσοντας το καλύτερο μέρος του ροκ των 70s με λεπτά από τα καλύτερα του Birmingham, αναμεμειγμένα με τις πρώτες δουλειές από τα καλύτερα της Βοστόνης. Το "Burn It Down" θα κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται ο τίτλος του: θα κάνει στάχτη ττα πάντα στο διάβα του μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο.

Ηχογραφημένο στο Nashville με τον Marti Frederiksen το "Burn It Down" — το τέταρτο άλμπουμ των THE DEAD DAISIES — ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο με τον Anthony Focx στη μίξη και στο mastering τον Howie Weinberg.

Ο τραγουδιστής John Corabi (MÖTLEY CRÜE, THE SCREAM) δηλώνει για το νέο άλμπουμ: "Είμαι ξέφρενα ενθουσιασμένος για το νέο μας δίσκο. Ήταν ευχαρίστηση να συνεργαστούμε ακόμη μια φορά με τον Marti Frederiksen και τη μπάντα πάνω σε υλικό που πιστεύω ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για τους THE DEAD DAISIES. Πρόκειται για ένα «αντρικό» old-school rock δίσκο! Απόλαυσέ το και τα λέμε από κοντά στην μαζική παγκόσμια περιοδεία του 2018!"

Ο κιθαρίστας Doug Aldrich (WHITESNAKE, DIO) το θέτει πολύ απλά αλλά και ακριβώς στο θέμα: "Το νέο άλμπουμ των DAISIES θα ας λιώσει τα μούτρα! Είναι ακατέργαστο και in-your-face με ένα εξ’ ολοκήρου νέο ήχο!"

"Burn It Down" track listing:

01. Resurrected
02. Rise Up
03. Burn It Down
04. Judgement Day
05. What Goes Around
06. Bitch
07. Set Me Free
08. Dead And Gone
09. Can’t Take It With You
10. Leave Me Alone

Τη σύνθεση των THE DEAD DAISIES ολοκληρώνουν ο ιδρυτής και κιθαρίστας David Lowy και το μπασίστα Marco Mendoza (THIN LIZZY).

Copyright 2024. All Right Reserved.