Ο KARL LOGAN ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ

Κοιτάζω την φωτογραφία, ναι αυτή που στέκει πάνω από την είδηση που γράφω τώρα και μετά όλοι εσείς διαβάζεται. Και σκέφτομαι, είναι το πριν και το μετά? Το πριν, ενός μουσικού σε ένα συγκρότημα τους Manowar  που εδώ στα μέρη μας λατρεύουμε. Άρα και τον ίδιο? Και όμως το μετά είναι λυπηρό και συνάμα φρικτό. Ο Karl Logan κατηγορείται ότι βρέθηκε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό με παιδιά? Απίστευτο και δύσκολο να το χωνέψει κανείς. Και αλλά και για οποιονδήποτε κοινό θνητό έπραττε κάτι τόσο σιχαμερό, αλλά για αυτόν τον γνωστό μουσικό στην παγκόσμια metal σκηνή, ακόμα πιο πικρό να το δεχτούμε.

Τον Karl Logan τον συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα, με κατηγορίες για έξι ποινικά αδικήματα σεξουαλικού περιεχομένου που έλαβαν χώρα μεταξύ 18 Ιουνίου και 2 του Αυγούστου. Κατείχε σύμφωνα με το κατηγορητήριο αρκετά βίντεο με παιδική πορνογραφία, με κοριτσάκια από τεσσάρων μέχρι δώδεκα χρονών. Και μόνο που το γράφω, απίστευτα, αρνητικά φυσικά, συναισθήματα με διακατέχουν.

Οι Manowar αντιμετώπισαν το θέμα με μια λιτή ανακοίνωση, στις 26 του Οκτώβρη στο Twiter: ‘’Regarding Karl Logan With regard to Karl Logan’s arrest and the charges against him:
Due to the fact that Karl and his attorneys are dealing with these issues, he will not perform with MANOWAR. The new album and upcoming tour will not be affected. Magic Circle Entertainment’’

Σχετικά με τον Karl Logan τη σύλληψη και τις κατηγορίες εναντίον του και καθώς οι δικηγόροι του αντιμετωπίζουν την υπόθεση, δεν θα συμμετέχει στους Manowar. Το νέο άλμπουμ και η περιοδεία δεν θα επηρρεαστούν. 

Τέρμα ο Karl Logan από τους Manowar με τόσο άδοξο τρόπο που ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν μπορούσε να σκεφτεί και φυσικά αυτό είναι το ελάχιστο θέμα σε αυτήν την είδηση. Κρίμα και απέραντη ντροπή μόνο.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.