ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ DAVE MUSTAINE

Άσχημη διάγνωση για τον Dave Mustaine. Συγκεκριμένα ο βετεράνος Thrasher  με προσωπικό μήνυμα που δημοσίευσε ανακοίνωσε οτι διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό.

Συγκεκριμένα : " Έχω διαγνωστεί με καρκίνο στο λαιμό. Είναι ξεκάθαρα κάτι σοβαρό που πρέπει να αντιμετωπίσω -έχω και στο παρελθόν αντιμετωπίσει εμπόδια. Είμαι σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς μου και έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο θεραπείας, για το όποιο πιστεύουν οτι θα έχει κατά 90% επιτυχία. Η θεραπεία έχει ξεκινήσει.

Δυστυχώς αυτό απαιτεί να ακυρώσουμε τα περισσότερα show αυτή τη χρονιά. Η Megacruise του 2019 θα συμβεί κανονικά και η μπάντα με κάποιο τρόπο θα πάρει μέρος . Όλες οι τρέχουσες πληροφορίες θα υπάρχουν στο megadeth.com. Οι Megadeth θα επιστρέψουν στο δρόμο το γρηγορότερο. Στο ενδιάμεσο εγώ  ο Kiko,ο David,ο Dirk είμαστε στο studio δουλεύοντας τον διάδοχο του Dystopia και  ανυπομονώ να το ακούσετε. Είμαι ευγνώμων για όλη την ομάδα, την οικογένεια μου , του γιατρούς τα μέλη της μπάντας και όλους  τους υπόλοιπους. Θα σας κρατάω ενήμερους . Τα λέμε σύντομα."

Copyright 2024. All Right Reserved.