ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ EKTOMORF

Οι Ούγγροι EKTOMORF διέκοψαν την συνεργασία με τους Tamás Schrottner (κιθάρα), Szabolcs Murvai (μπάσο) and Róbert Jaksa (ντραμς) λόγω προσωπικών διαφορών, ήδη τα μέλη αντικαταστάθηκαν ήδη από τους Szebasztián SimonAttila Asztalos και Dániel Szabó, αντίστοιχα.

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των EKTOMORF, Zoltán Farkas δήλωσε: "Μετά από πολλά χρόνια περιοδειών και παίζοντας ως μπάντα οι, TomiRobi και Szabi αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την μπάντα λόγω προσωπικών διαφορών. Έφυγαν με δική τους απόφαση, σεβάστηκα την απόφαση τους και χωρίσαμε χωρίς παρατράγουδα. Εύχομαι τα καλύτερα για αυτούς, επιτυχία και υγεία. Θα μου λείψουν και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημοσίως για όλα. Πιστεύω ότι θα κρατήσουμε για πάντα τις υπέροχες μνήμες. Από τις μεριά τους θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της μπάντας που τους πρόσφεραν τις καλύτερες στιγμές που έχουν ζήσει. "

Το νέο άλμπουμ των EKTOMORF"Fury", θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου από την AFM. Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε ο Chris Blomenkemper και Andrew Krasnoff.

Το "Fury" θα είναι διαθέσιμο σε CD digipak και σε βινύλιο, μία έκδοση σε μπλε βινύλιο θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένα αντίτυπα (500).

"Fury" track listing:

01. The Prophet Of Doom
02. AK 47
03. Fury
04. Bullet In Your Head
05. Faith And Strength
06. Infernal Warfare
07. Tears Of Christ
08. Blood For Blood
09. If You're Willing To Die
10. Skin Them Alive

Ένα απόσπασμα από το νέο τραγούδι "The Prophet Of Doom" που εκτέλεσε η νέα σύνθεση των EKTOMORF μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ektomorffurycd_1_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.