ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ... TRANCE, MANOWAR, BILL WARD, AXEL RUDI PELL, PRIMAL FEAR, CIRCLE II CIRCLE, ALPHA TIGER, SATAN, SALEM

Σαν σήμερα το 1985, μία από τις παλαιότερες Γερμανικές Heavy Metal μπάντες οι Trance κυκλοφόρησαν το τρίτο τους LP με τίτλο Victory. Η μπάντα είχε δημιουργηθεί το 1977 με το όνομα Age. Το 1979 άλλαξαν την ονομασία τους σε Trance, και το 1981 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, A Hard Way To Go.

29 Απριλίου του 1996 οι Manowar κυκλοφόρησαν το Louder than Hell. Ήταν το όγδοο άλμπουμ των Kings Of Metal.

Σαν σήμερα το 1997 ο επί σειρά ετών ντράμερ των Black Sabbath, Bill Ward κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο When the Bough Breaks.

29 Απριλίου του 2002 ο Axel Rudi Pell κυκλοφορεί το ένατο LP, το Shadow Zone. Το Shadow Zone ήταν ένα ακόμα άλμπουμ με θετικό πρόσημο στην δισκογραφία του Γερμανού κιθαρίστα.

Οι Γερμανοί Primal Fear σαν σήμερα το 2002 κυκλοφόρησαν το τέταρτο LP τους με τίτλο Black Sun.

Οι Circle II Circle του Zak Stevens σαν σήμερα το 2003 κάνουν ντεμπούτο με το Watching in Silence.

Οι Γερμανοί Alpha Tiger κυκλοφορούν σαν σήμερα το 2011 το πρώτο τους άλμπουμ Man or Machine. To άλμπουμ είχε πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές και ήταν ένα καλό πρώτο δείγμα για μία νέα μπάντα όπως οι Alpha Tiger.

29 Απριλίου του 2013 κυκλοφορεί από τους θρυλικούς Satan το τρίτο άλμπουμ, Life Sentence, μετά από 26 χρόνια απουσίας από την δισκογραφία.             

Άλλη μία μπάντα του NWOBHM, οι Salem, σαν σήμερα το 2016 κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους LP με τίτλο Dark Days.

Copyright 2024. All Right Reserved.