ADRIAN VANDENBERG: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ DAVID COVERDALE

Ο Adrian Vandenberg, πρώην κιθαρίστας των Whitesnake αποκάλυψε πρόσφατα ότι σε κάποια περίοδο είχε συζητήσει με τον David Coverdale για ένα πιθανό τους reunion και μάλιστα αυτή η συζήτηση είχε καταλήξει σε συγκεκριμένες ιδέες, με τον Vandenberg να δηλώνει ότι η νέα τους συνεργασία θα μπορούσε να πάρει την μορφή ενός blues άλμπουμ. Ο Vandenberg θυμίζουμε ότι προσχώρησε στους Whitesnake το 1985, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει 3 δίσκους με το προσωπικό του σχήμα, και παρέμεινε μέχρι την διάλυση της μπάντας το 1997, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν σε τακτική επαφή με τον Coverdale, ο οποίος συμμετείχε και στο ντεμπούτο των Vandenberg’s MoonKings το 2014.

Ο Vandenberg αναφέρθηκε επίσης στην άρνησή του να συμμετέχει στους νέους Whitesnake το 2002 λέγοντας πως «ο Coverdale αρχικά ήθελε να σταματήσει καθώς είχε κουραστεί από την ζωή στον δρόμο. Δεν ήθελε να το κάνει πια. Όταν με κάλεσε και μου είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει πάλι, δεν μπορούσα να συμμετέχω γιατί είχα πολλές υποχρεώσεις σχετικά με εκθέσεις για τους πίνακές μου. Αυτό γιατί οι εκθέσεις προγραμματίζονται πάντα 1 χρόνο πριν, γιατί διαρκούν περίπου 3 με έξη μήνες. Δεν μπορούσα λοιπόν να επανέλθω αλλά παραμείναμε από τότε μέχρι σήμερα σε επαφή».

Ο Vandenberg συμπλήρωσε: «Με τον Coverdale έχουμε γίνει πού καλοί φίλοι με το πέρασμα του χρόνου, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει… Βασικά έχουμε αρκετά συγκεκριμένες ιδέες πάνω στην δημιουργία ίσως ενός blues δίσκου ή κάτι σε πιο ακουστικό ύφος. Αργά ή γρήγορα λογικά θα γίνει, πάντως αυτή τη στιγμή είμαστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα. Οπότε δεν είναι ο καιρός ακόμα να μιλήσουμε για αυτό αλλά δεν θα εκπλησσόμουν αν αργά ή γρήγορα καταλήξουμε τελικά να κάνουμε κάτι με οποιαδήποτε μορφή. Ήμουν στους Whitesnake για 13 χρόνια, αρκετό καιρό δηλαδή. Νομίζω ακόμα κρατάω το ρεκόρ για τα περισσότερα χρόνια στην μπάντα».

Η παρούσα μπάντα του Vandenberg, οι Vandenberg’s MoonKings, κυκλοφόρησαν πέρσι τον δεύτερό τους δίσκο με τίτλο MKII, το οποίο ακολούθησαν εμφανίσεις σε festival ανά την Ευρώπη. Οι Whitesnake από την άλλη δουλεύουν πάνω στον επόμενο δίσκο τους με τίτλο Flesh And Blood, η κυκλοφορία του οποίου μεταφέρθηκε τελικά για το 2019.

Copyright 2024. All Right Reserved.