ARE YOUR READY FOR THE NEW DISTURBED VIDEO?

Disturbed - Are You Ready [Official Music Video]

Το νέο άλμπουμ των DISTURBED με τον τίτλο, "Evolution", θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτώβρη. Σήμερα δημοσίευσαν το πρώτο βίντεο από τον επερχόμενο δίσκο με τίτλο "Are You Ready". Το clip σκηνοθέτησε ο Roboshobo (a.k.a. Robert Schober), που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με συγκροτήματα όπως οι METALLICAALICE IN CHAINSMASTODON και GREEN DAY, ανάμεσα σε άλλους.

Το συγκρότημα είπε σε μια δήλωση ότι είναι με μεγάλη χαρά περηφάνεια και προσμονή περιμένουν να μοιραστούν με το κοινό το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία των DISTURBED. Αυτός ο δίσκος είναι πραγματικά μοναδικός και πολύ ιδιαίτερος για εμάς και ευχόμαστε ότι όταν οι ακροατές τον ακούσουν θα νιώσουν το ίδιο. Ο δίσκος περιέχει την πιο περιπετειώδη μίξη ηλεκτρονικών στοιχείων και διαθέσεων που έχουμε επιχειρήσει ποτέ στην καριέρα μας.  Κάθε τραγούδια έχει δική του ταυτότητα, αισθηση και δύναμη.  

"Η διαδικασία της σύνθεσης και της ηχογράφησης αυτού του άλμπουμ ήταν βαθιά συναισθηματική και μαγική ως εμπειρία για εμάς. Να δημιουργούμε χωρίς όρια και περιορισμούς και να φτάνουμε μέχρι εκεί που μας πήγαινε η  μουσική έμπνευση της καθε μέρας. Επηρεασμένοι από κάποιους από τους εμβληματικούς κλασσικούς ροκ δίσκους της νιώτης μας είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν. Πλησιάζει ο καιρός που ο κόσμος θα ακούσει αυτό που είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο τολμηρός δίσκος της ζωής μας. 

"Evolution is coming. "Are you ready?"

"Evolution" track listing:

01. Are You Ready 
02. No More 
03. A Reason To Fight 
04. In Another Time 
05. Stronger On Your Own 
06. Hold On To Memories 
07. Savior of Nothing 
08. Watch You Burn 
09. Best Ones Lie 
10. Already Gone

Deluxe edition bonus tracks:

11. The Sound Of Silence [live] (featuring Myles Kennedy) 
12. This Venom 
13. Are You Ready (Sam de Jong Remix) 
14. Uninvited Guest

Copyright 2024. All Right Reserved.