AVENGED SEVENFOLD ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ HALESTORM LZZY HALE ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ PINK FLOYD 'WISH YOU WERE HERE'

Avenged Sevenfold Ft. Lzzy Hale - Wish You Were Here (Live in Nashville)

Η τραγουδίστρια των HALESTORM Lzzy Hale ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους AVENGED SEVENFOLD την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στο Nashville, Tennessee για να ερμηνεύσουν μια διασκευή του τραγουδιού των PINK FLOYD "Wish You Were Here". Παρακάτω είναι διαθέσιμο ένα Fan-filmed video της εμφάνισης τους.

Η συναυλία στην Bridgestone Arena ήταν η εναρκτήρια της Βορειο Αμερικανικής περιοδείας των AVENGED SEVENFOLD μαζί με τους BREAKING BENJAMIN και BULLET FOR MY VALENTINE.

Το "Wish You Were Here" είναι μια από τις διασκευές της deluxe edition του πιο πρόσφατου άλμπουμ των AVENGED SEVENFOLD, "The Stage", που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

"Αυτό είναι το τραγούδι που μας παρέσυρε στις πιο πρόσφατες ηχογραφήσεις διασκευών μας," λέει στο δελτίο τύπου ο τραγουδιστής των AVENGED SEVENFOLD M. Shadows. "Πάντα αγαπούσα αυτό το τραγούδι και παρόλο που διαισθανόμουν ότι θα ήταν αδύνατο να καταγράψουμε την ατμόσφαιρα του αυθεντικού, το προσεγγίσαμε με άλλο σκοπό. Υπάρχει ένα στοιχείο που το κάνει να παραμένει επίκαιρο ακόμα και με τη σημερινή κατάσταση στον κόσμο και εμείς του βάλαμε μια μοντέρνα twist ώστε να το επανα συστήσουμε σε μια εποχή που μπορεί να αποτελεί την έκφραση αυτών που αισθανόμαστε κάποιοι από εμάς."

 

Copyright 2024. All Right Reserved.