BIFF BYFORD : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ SAXON ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑ

Συζητώντας τα τεκταινόμενα του στρατοπέδου των Saxon στα πλαίσια συνέντευξης ο Biff Byfford απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης από το προσκήνιο του Metal.

" Δε νομίζω οτι μειώσαμε ποτέ τις ταχύτητες κατά καιρούς επιταχύνουμε κιόλας. Το καράβι των Saxon δεν έχει φρένα απλά προχωράει. Όταν όλα πάνε τόσο καλά δεν σκέπτεσαι την αποχώρηση."

Η ίδια συζήτηση αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το κλίμα και τον τρόπο λειτουργίας των Saxon.

"Είμαι ευτυχισμένος με τον τρόπο που πάνε όλα για τους Saxon . Έχω μια εξαιρετική συνεργασία με όλους στην μπάντα. Έχω την δυνατότητα να διαλέξω από μια μεγάλη γκάμα  riffs  προκειμένου να δοκιμάσω φωνητικά και στίχους. Έτσι δουλεύουμε τα παιδιά μου στέλνουν riffs και ιδέες και εγώ τα ενώνω όλα αυτά προσθέτοντας τις ιδέες μου.  Δουλεύω με τον Nibbs που εκτός από το μπάσο είναι κάλος σε κιθάρα αλλά και τύμπανα, όποτε δουλεύω αρκετά μαζί τούς σε διάφορα στάδια της σύνθεσης . Του στέλνω ιδέες για φωνητικά και θα τις επεξεργαστεί. Όλο αυτό παίρνει κάποιες βδομάδες στη συνέχεια το υλικό πάει στα υπόλοιπα παιδιά για να δουλευτούν οι λεπτομέρειες"

Σε οτι αφορά την επικείμενη περιοδεία στη βόρεια Αμερική με Judas priest και  Black star riders.

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φανταστικό πακέτο για του οπαδούς. Οι οπαδοί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τους Saxon. H περιοδεία με τους Judas priest έχει και συμβολισμό. Η πρώτη μας περιοδεία στην Ευρώπη ήταν με τους Priest και είμαστε φίλοι από τότε. Οι τρεις μπάντες είναι ένα καλό σετ για τον κόσμο, ο κόσμος δείχνει ενθουσιασμένος για το album και την περιοδεία και εμείς το περιμένουμε με ανυπομονησία."

Copyright 2024. All Right Reserved.