BILL WARD: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ

Στις 22 Φεβρουαρίου, ο ντράμερ των Black Sabbath θα αποκαλύψει μια νέα πλευρά της δημιουργικής του ζωής μέσω της πλατφόρμας SceneFour.

Η ανακοίνωση της SceneFour αναφέρει:

«Μετά από πάνω από ένα χρόνο για την δημιουργία του, αποκαλύπτουμε με περηφάνια  ένα περιεκτικό σετ βιβλίου και βινυλίου, όπως δεν έχουμε κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Το βιβλίο σκληρού εξωφύλλου θα περιλαμβάνει όλο το artwork από την πρόσφατη, παρθενική συλλογή τέχνης του Bill Ward με τίτλο Absence Of Corners, συνοδευόμενο με ποίηση σχετική με το κάθε έργο, ανέκδοτες φωτογραφίες, έναν πρόλογο από τον Dave Lombardo, πρωτότυπες χειρόγραφες σημειώσεις του Bill Ward από την διαδικασία δημιουργίας των ποιημάτων μαζί με ένα 10” χρωματιστό βινύλιο στο οποίο θα ακούγεται ο Bill Ward να απαγγέλει τα ποιήματα για τους αναγνώστες. Η πρώτη έκδοση θα είναι περιορισμένη σε 200 αντίτυπα, όλα υπογεγραμμένα από τον Bill Ward».

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το ιδιαίτερο αυτό έργο μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην διεύθυνση BillWardDrumArt.com/bοοκ. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο αυτό.

Copyright 2024. All Right Reserved.