BLACK SOUL HORDE: ΝΕΟ VIDEO ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LAND OF DEMISE

Άλλο ένα κομμάτι μέσα από την νέα τους κυκλοφορία, το Land Of Demise μας παρουσιάζουν οι Έλληνες heavy metallers Black Soul Horde. Αυτή τη φορά σειρά έχει το Stone Giants για το οποίο η μπάντα μας προσφέρει ένα lyric video το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Η μπάντα μας δίνει το concept γύρω από τους στίχους και πηγή της έμπνευσης για το συγκεκριμένο κομμάτι: «Το Stone Giants δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που είχαμε κολλήσει από άποψη έμπνευσης. Αυτό που κάναμε ήταν να ταξιδέψουμε στην επιβλητική περιοχή των Μετεώρων, για να γεμίσουμε το μυαλό μας με όμορφες εικόνες, με την ελπίδα ότι θα μας ερχόταν η έμπνευση! Καθώς παρακολουθούσαμε τους τεράστιους βράχους στα Μετέωρα σκεφτήκαμε την ιστορία ότι ήταν τα νεκρά σώματα πελώριων πέτρινων γιγάντων, δημιουργώντας έτσι και το κύριο θέμα του τραγουδιού. Όπως κάνουμε πάντα, χρησιμοποιήσαμε έναν επικό μύθο για να μιλήσουμε για καθημερινά θέματα όπως η προκατάληψη, η αλαζονεία και το θέμα της θεϊκής παρέμβασης. Τον βαθύτατο σεβασμό μας στην Δάφνη Κεσκινίδου για το artwork και τον Ιωάννη Ψύχο για το animation».

To Land Of Demise (δείτε εδώ την παρουσίαση του δίσκου) είναι η δεύτερη κυκλοφορία των Black Soul Horde μετά το ντεμπούτο τους Tales Of The Ancient Ones του 2013.

cover_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.