BLITZKRIEG: ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

H θρυλική μπάντα του NWOBHM (New Wave Of British Heavy Metal) BLITZKRIEG θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ Judge Not!, στις 27 Απριλίου από την Mighty Music. Η τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος ήταν το 2013 με τίτλο Back From Hell που ηχογραφήθηκε στα Downcast Base HQ στο Newcastle, της Αγγλίας από τον Phil Davies. Η μπάντα επέλεξε να χρησιμοποιήσει διαφορετικά studio για την μίξη. Επειδή τα μέλη των BLITZKRIEG ξεχωρίζουν την δουλειά που γίνεται στα Hansen Studios στην Δανία, κυρίως η δουλειά που έγινε για το άλμπουμ των PRETTY MAIDS "Pandemonium", ζήτησαν από τον Jonas Haagensen των Hansen να αναλάβει την μίξη του "Judge Not!"

"Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι όλοι στην μπάντα για την επερχόμενη κυκλοφορία, ειδικά μετά από την απήχυση που είχε το EP 'Reign Of Fire', οι κριτικές και τα μηνύματα ήταν πολύ καλά." Ανέφερε ο κιθαρίστας Ken Johnson.

Το "Reign Of Fire" ήταν το έβδομο 7’’ βινύλιο EP, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο σε περιορισμένα αντίτυπα (500) με το εξαιρετικό εξώφυλλο του βετεράνου γραφίστα Lee Murphy.

Reign_of_fire-12cm_x_12cm-300dpi_0.jpg

Η σύνθεση των BLITZKRIEG:
Brian Ross - Lead vocals
Ken johnson - Guitars, keyboards, backing vocals
Alan Ross - Guitars, Backing vocals
Matt Graham - Drums
Huw Holding - Bass

BLITZKRIEG-Judge-Not-CD_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.