CHANIA ROCK FESTIVAL: ΟΙ HOLOCAUST ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ LINEUP!

Σχεδόν 3 μήνες μένουν μέχρι το φετινό Chania Rock Festival και σήμερα οι διοργανωτές μας ανακοίνωσαν άλλο ένα όνομα που θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο φετινό φεστιβάλ και δεν είναι άλλοι από τους Holocaust! Η μπάντα από την Σκωτία είναι ένα από τα θρυλικά ονόματα του New Wave Of British Heavy Metal, με το ντεμπούτο της The Nightcomers του 1981 να αποτελεί έναν από τους χαρακτηριστικότερους δίσκους του ιδιώματος, με κομμάτια όπως τα Heavy Metal Mania και Death Or Glory τα οποία έγιναν διαχρονικοί ύμνοι στα χείλη μιας ολόκληρης γενιάς (ή μάλλον παραπάνω) heavy metal οπαδών.

Η μπάντα αν και δισκογραφούσε αραιά παρέμενε ενεργή, με ελαφρώς πιο σύγχρονο μουσικό ύφος σε σχέση με το μακρινό τους παρελθόν και τελευταία τους κυκλοφορία είναι το Primal του 2015 ενώ μέσα στον Απρίλη θα κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος με τίτλο Elder Gods, μέσω της Sleazy Rider Records. Πιο κάτω μπορείτε να ακούσετε και το πρώτο κομμάτι που έδωσε στην δημοσιότητα η μπάντα μέσα από τον δίσκο αυτό και τιτλοφορείται Ishtar.

Το lineup του Chania Rock Festival μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί όπως βλέπετε πιο κάτω, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλες μπάντες.

Παρασκευή 5 Ιουλίου

TARJA (Φινλανδία)

ULI JON ROTH (Γερμανία)

DECIPHER (Ελλάδα)

Σάββατο 6 Ιουλίου

DEMONS & WIZARDS (ΗΠΑ - Γερμανία)

ROTTING CHRIST (Ελλάδα)

HOLOCAUST (Σκοτία)

CARTHAGODS (Τυνησία)

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, με τα διήμερα να κοστίζουν 55 Ευρώ και τα ημερήσια 35 Ευρώ. Μπορείτε να τα βρείτε τόσο ηλεκτρονικά στο https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets όσο και στα παρακάτω φυσικά σημεία προπώλησης:

No Remorse Records (Αθήνα)

Sirens Records (Αθήνα)

Nathan’s Saloon (Αθήνα)

Avalon Rock Pub Chania (Χανιά)

Bar 53 (Χανιά)

Route 66 Rock Bar Heraklion (Ηράκλειο)

Dark Tales (Ηράκλειο)

Πολυτεχνείο Καφέ Μπαρ (Ηράκλειο)

Chaplin’s Pub Café (Ρέθυμνο)

Copyright 2024. All Right Reserved.