CHARLIE BENANTE: ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ ANTHRAX

Ο Charlie Benante δήλωσε ότι έχει ήδη έτοιμα 7 με 8 demo κομματιών για τον επερχόμενο δίσκο των Anthrax που θα διαδεχθεί το For All Kings του 2016.

Σε συνέντευξή του στο Metal Wani ο ντράμερ των Anthrax ρωτήθηκε αν έχει ξεκινήσει το γράψιμο υλικού για νέο δίσκο και όπως απάντησε: « Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πως έχω ήδη ετοιμάσει demos για πολλά κομμάτια και λίγο πολύ είμαστε στο ξεκίνημα της δημιουργίας ενός νέου δίσκου. Απλά θα μας πάρει λίγο καιρό να μαζευτούμε και να ξεκινήσουμε να σχηματίζουμε τα κομμάτια. Αλλά ναι, έχω ξεκινήσει να γράφω τραγούδια και ακούγονται πολύ καλά. Έχω μάλλον επτά ή οκτώ ιδέες αποτυπωμένες σε demo αυτή τη στιγμή. Λογικά ο επόμενός μου στόχος θα είναι να καταφέρω να έχω 20 τραγούδια από τα οποία θα διαλέξω, όπως και στο προηγούμενο άλμπουμ. Απλά θέλω να έχω όσο γίνεται περισσότερα, ώστε να μπορούμε να πούμε “αυτά εδώ είναι πολύ καλά, πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά λίγο περισσότερο”. Απλά να μπορούμε να έχουμε ποικιλία».

Ο Benante επιβεβαίωσε επίσης ότι έχουν απομείνει αρκετά κομμάτια από την δημιουργία του For All Kings, ωστόσο δύσκολα κάποια από αυτά θα βρεθούν στον νέο δίσκο. Όπως είπε: «Πάντα λέω ότι κάποιες από τις ιδέες που δεν χρησιμοποιήθηκαν θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σαν αφετηρία για τον επόμενο δίσκο και μετά πάντα τις πετάω. Σκέφτομαι “χμμ, το πιο φρέσκο υλικό είναι καλύτερο από αυτό το παλιό”. Μερικές φορές όμως κάποιο μικρό κομμάτι ενός τραγουδιού μπορεί να έρθει και να “κολλήσει”, οπότε δεν είμαι και απόλυτος σε αυτό».

Όσο για το πώς θα ακούγεται το νέο αυτό υλικό, έχουμε ήδη κάποιες (υποκειμενικές είναι η αλήθεια) ενδείξεις, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο ο κιθαρίστας των Anthrax Scott Ian είχε αναφέρει ότι ο Benante του έστειλε κάποια “φοβερά riffs” τα οποία ακούγονταν κατά την γνώμη του “φανταστικά, κάτι που κάνει συναρπαστικό το ότι προχωράμε για νέο δίσκο”, συμπληρώνοντας ότι ο επόμενος δίσκος των Anthrax θα είναι “απίστευτος”.

O Benante από την άλλη, σε περσινή συνέντευξή του είχε πει ότι η μουσική που έγραφε “ηχεί πολύ τσαντισμένη και θυμωμένη ξανά. Νομίζω ότι ίσως είναι απλά μια αντανάκλαση του κόσμου σήμερα και όσων συμβαίνουν γενικά σε αυτή την αποκαλούμενη μουσική βιομηχανία. Δεν ξέω γιατί βγαίνει έτσι αλλά όπως είπα είναι πολύ θυμωμένη και τσαντισμένη και απλά πολύ επιθετική”.

Ο επερχόμενος δίσκος θα είναι ο τρίτος στην σειρά μετά την επιστροφή του Joey Belladonna στα φωνητικά, ενώ στο μεταξύ, στις 27 Απριλίου οι Anthrax θα κυκλοφορήσουν μέσω της θρυλικής Megaforce το ζωντανό DVD Kings Among Scotland ενώ θα συνοδεύσουν και τους Slayer στο Βορειοαμερικάνικο σκέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, μαζί με τους Testament, τους Lamb Of God, και τους Behemoth οι οποίοι θα δώσουν τη θέση τους αργότερα στους Napalm Death.

Copyright 2024. All Right Reserved.