CIRITH UNGOL: ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ DEMO ΤΟΥΣ

Χαράς ευαγγέλια για τους φανατικούς των Cirith Ungol καθώς η μπάντα ανακοίνωσε σήμερα την επανακυκλοφορία του υπερσπάνιου “The Orange Album”, το οποίο στην ουσία είναι το πρώτο demo της μπάντας το οποίο ηχογραφήθηκε το 1978 και μοιράστηκε από την μπάντα με σκοπό την ανεύρεση δισκογραφικού συμβολαίου αλλά και το κλείσιμο ζωντανών εμφανίσεων και το οποίο φυσικά έχει εξαντληθεί προ πολλού. Το The Orange Album θα επανακυκλοφορήσει στην αρχική του μορφή, δηλαδή σε κασέτα, σε περιορισμένη έκδοση 666 αντιτύπων, ενώ θα είναι διαθέσιμο και ψηφιακά, με τον ήχο φυσικά να έχει υποστεί remastering από τον Bart Gabriel με σεβασμό στις αρχικές ηχογραφήσεις.

Από τα κομμάτια του The Orange Album μόνο 2 βρίσκονται στην συλλογή με ακυκλοφόρητα κομμάτια Servants Of Chaos που κυκλοφόρησε το 2001 (Bite Of The Worm, Witchdance) ενώ εδώ συναντάμε και μια πρώιμη instrumental εκδοχή του Atom Smasher. Στις ηχογραφήσεις ακούγονται φωνητικά τόσο από τον Tim Baker όσο και από τον προηγούμενο τραγουδιστή της μπάντας, τον Neal Beattie, ενώ φωνητικά κάνουν τόσο ο Robert Garven όσο και ο Greg Lindstrom.

Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το κομμάτι της ιστορίας των Cirith Ungol μαζί με το ασορτί πορτοκαλί μπλουζάκι (!) πηγαίνοντας στην σελίδα της μπάντας στο Bandcamp.

Το tracklisting του The Orange Album:

1. Show You All

2. High Speed Love

3. Neck Romancer

4. Use Me

5. Bite Of The Worm

6. Witchdance

7. King Tut Uncommon

8. Atom Smasher

9. We Know You're Out There

10. Witsucker

11. Route 666

a2625904163_10_0.jpg

0022690555_10_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.