DESTINY'S END: ΒΙΝΥΛΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ 2 ALBUMS ΤΟΥΣ

Η ιταλική Jolly Roger Records μας φέρνει δύο ενδιαφέρουσες επανακυκλοφορίες, καθώς μας έκανε διαθέσιμες για πρώτη φορά σε βινύλιο τις δύο εξαιρετικές κυκλοφορίες των Αμερικανών heavy/power metallers Destiny’s End, στα φωνητικά των οποίων συναντάμε τον τεράστιο James Rivera (Helstar, Distant Thunder, ex-Seven Witches).

Πέρα από τον Rivera, οι Destiny’s End απαρτίζονταν από τους Dan DeLucie (κιθάρα), Nardo Andi (μπάσο), Brian Craig (τύμπανα), όλοι τους πρώην μέλη των New Eden καθώς και τον Perry M. Grayson (κιθάρα) και υπήρξαν ενεργοί την περίοδο 1997 – 2001, κατά την οποία κυκλοφόρησαν μέσω της Metal Blade Records τα Breathe Deep The Dark (1998) και Transition (2001). Μετά την διάλυση της μπάντας όλα τα μέλη ασχολήθηκαν είτε με νέα projects είτε προσχώρησαν σε άλλες μπάντες.

Στο Breathe Deep The Dark LP οι φίλοι της μπάντας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι με τίτλο Thief Of Life, το οποίο προοριζόταν αρχικά σαν bonus track της ιαπωνικής έκδοσης, η οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Όσον αφορά το Transition, στην επανακυκλοφορία αυτή θα ακούσουμε τον δίσκο με την αρχική του μίξη την οποία είχε κάνει ο κιθαρίστας των Warrior Joe Floyd τον Μάρτιο του 2000 και η οποία είχε απορριφθεί από την Metal Blade, με την τελική μίξη να ανατίθεται τελικά από την εταιρεία στον Achim Koehler χωρίς η μπάντα να έχει λόγο σε αυτήν. Το mastering των βινυλιακών αυτών εκδόσεων επιμελήθηκε ο Patric Engel ενώ και στις δύο υπάρχουν εκτενείς σημειώσεις από τον κιθαρίστα Perry Grayson.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για παραγγελίες μπορείτε να μπείτε εδώ.

Destiny'sEndBreatheDeepTheDark.jpeg

Destiny'sEndTransition.jpeg

Copyright 2024. All Right Reserved.