DESTRUCTION: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ VIDEOCLIP

Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια τους στην σκηνή, οι Γερμανοί βετεράνοι thrashers Destruction έχουν έτοιμο τον νέο, 15ο δίσκο τους ο οποίος θα τιτλοφορείται Diabolical και θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου μέσω της Napalm Records. Η μπάντα έδωσε ήδη στην δημοσιότητα ένα videoclip για το πρώτο, ομώνυμο single του δίσκου, το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Ο τραγουδιστής/μπασίστας και ηγέτης των Destruction, o Marcel “Schmier” Schirmer είπε σχετικά με το video: «Το αγαπώ το ομότιτλο κομμάτι του νέου δίσκου, είναι αντιπροσωπευτικό του album, καθαρό old school και in your face thrash metal! Θέλαμε ένα video που να δείχνει τα σήματα κατατεθέντα μας, οπότε ο Μad Butcher έπρεπε να είναι εκεί! Είναι μόλις η δεύτερη εμφάνισή του σε video των Destruction αλλά σίγουρα και η καλύτερή του ως τώρα!»

Ο κιθαρίστας της μπάντας Furia είπε για τον νέο δίσκο: «Το Diabolical είναι ένα άλμπουμ των άκρων, όλα είναι πιο βάρβαρα και πιο τεχνικά, αλλά την ίδια στιγμή πιο μελωδικά και ουσιαστικά. Είναι ένα καθαρό και ισοπεδωτικό Destruction άλμπουμ χωρίς κόλπα, γεμάτο με δύναμη και αδρεναλίνη. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που θα φέρει το μέλλον και ανυπομονώ να παίξω τα νέα τραγούδια ζωντανά!»

destructioncd1221.jpeg

Το tracklisting του Diabolical:

"Under The Spell"

"Diabolical"

"No Faith In Humanity"

"Repent Your Sins"

"Hope Dies Last"

"The Last Of A Dying Breed"

"State Of Apathy"

"Tormented Soul"

"Servant Of The Beast"

"The Lonely Wolf"

"Ghost From The Past"

"Whorefication"

"City Baby Attacked By Rats" (GBH cover)

Copyright 2024. All Right Reserved.