FLOTSAM AND JETSAM: ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΣ

Οι βετεράνοι thrashers Flotsam And Jetsam ανακοίνωσαν ότι έχουν σχεδόν έτοιμη την νέα τους κυκλοφορία η οποία θα διαδεχθεί το The End Of Chaos του 2019. Όπως μας ενημερώνουν και με ένα teaser video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, στις 2/4 και μέσω του Youtube καναλιού Sonic Perspectives θα μας παρουσιάσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

Πρόσφατα η μπάντα καλωσόρισε στις τάξεις της τον νέο της μπασίστα Bill Bodily (Contrarian, ex-Inhumatus, ex-Toxik) ο οποίος είχε ήδη συνεργαστεί με την μπάντα για την περιοδεία Tour Of Chaos του 2019 αντικαθιστώντας προσωρινά τότε τον Michael Spencer. O Bodily δήλωσε: «Η προσχώρησή μου στους Flotsam And Jetsam είναι μια μεγάλη τιμή και ένα μεγάλο βήμα στο μουσικό μου ταξίδι. Είμαστε φίλοι με τα παιδιά εδώ και πολλά χρόνια και είμαι οπαδός της μπάντας από την αρχή. Ανυπομονώ για τις πολλές περιπέτειες που μας περιμένουν και για να γνωρίσω καλύτερα τους οπαδούς της μπάντας!»

Η μπάντα είπε σχετικά με την δημιουργία του νέου δίσκου: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για τον διάδοχο του The End Of Chaos και σας ανακοινώνουμε με χαρά ότι οι τελικές μίξεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Το νέο υλικό είναι πολύ βαρύ και έχουμε πάρει τον ήχο και την προσέγγιση των 2 τελευταίων δίσκων μας, ενισχύοντας την επιθετικότητα χωρίς να αποδυναμώσουμε τα υπόλοιπα στοιχεία. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά στο στούντιο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις άνευ προηγουμένου καταστάσεις που ζούμε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την μουσική και ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ο νέος δίσκος θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων!»

H παρούσα σύνθεση των Flotsam And Jetsam αποτελείται από τους:

Erik AK (φωνητικά)

Steve Conley (κιθάρες)

Michael Gilbert (κιθάρες)

William Bodily (μπάσο)

Ken Mary (τύμπανα)

Copyright 2024. All Right Reserved.