GATEKEEPER: ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Με μια ανακοίνωση στην σελίδα τους στο Facebook,  οι Καναδοί heavy/epic metallers Gatekeeper γνωστοποίησαν ότι ο τραγουδιστής Jean-Pierre Abboud αποχώρησε εδώ και κάποιους μήνες από την μπάντα, η οποία ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της μπάντας:

Έχουμε μια επώδυνη ανακοίνωση να κάνουμε. Ο τραγουδιστής μας Jean-Pierre Abboud αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Gatekeeper εδώ και κάποιους μήνες. Καταφέραμε απίστευτα πράγματα μαζί σαν μπάντα, στα οποία περιλαμβάνονται ένα άλμπουμ καθολικής αποδοχής, ένα EP που το ακολούθησε, δύο συμμετοχές σε συλλογές καθώς και πολλές εμφανίσεις σε συναυλίες και φεστιβάλ σε 10 διαφορετικές χώρες. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή τύχη με τους Traveler, τους Syrinx και όλες τις άλλες ωραίες συνεργασίες στις οποίες συμμετέχει.

Έχουμε ξεκινήσει τις ακροάσεις για τραγουδιστές που θα μπορέσουν να αναλάβουν την θέση. Στείλετε μας μήνυμα στο facebook ή ένα email: [email protected]. Ιδανικοί θα ήταν τραγουδιστές με βάση στον δυτικό Καναδά/στην δυτική ακτή.

Με αγάπη, σεβασμό και Heavy Metal,

Gatekeeper

 

Copyright 2024. All Right Reserved.