HELSTAR: ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΣ

Οι βετεράνοι Helstar επιστρέφουν στις 26 Φεβρουαρίου με ένα νέο album το οποίο θα τιτλοφορείται Clad In Black και θα κυκλοφορήσει μέσω της Massacre Records. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος τόσο σαν 2 CD Digipack όσο και σε limited edition LP σε διάφορα χρώματα αλλά και ψηφιακά. Για προπαραγγελίες μπορείτε να κατευθυνθείτε εδώ.

Τον περασμένο Οκτώβριο οι Helstar είχαν κυκλοφορήσει το 7” Black Wings Of Solitude και πάνω σε αυτή την κυκλοφορία «πατάει» το Clad in Black, καθώς ο δίσκος θα περιλαμβάνει τα 2 κομμάτια του single, άλλα 2 νέα κομμάτια καθώς και 3 υπερκλασσικές διασκευές. Η έκπληξη έρχεται στο δεύτερο CD το οποίο θα περιλαμβάνει ολόκληρη την προηγούμενη κυκλοφορία τους, το Vampiro του 2016 το οποίο κατά κάποιο τρόπο αποτέλεσε την συνέχεια του κλασσικού τους Nosferatu του 1989 και της ενασχόλησής τους με την πάντα δημοφιλή ιστορία του Κόμη Δράκουλα, όπως μας αποδόθηκε από τα γραπτά του Bram Stoker.

Ο τραγουδιστής της μπάντας James Rivera μας εξηγεί: «Ας το παραδεχτούμε: Ο κόσμος των βαμπίρ είναι μεγαλύτερος από ποτέ! Πάντα είναι δημοφιλές να ασχολείσαι με το θέμα των άψυχων όντων που δεν έχουν αντανάκλαση στον καθρέφτη. Με το χλωμό δέρμα, χωρίς παλμό και με δίψα για ωραίο ζεστό αίμα, που ο μόνος τους εχθρός είναι ο σταυρός, ένα ξύλινο παλούκι και ο ήλιος!».

helstarcladcd121_0.jpeg

Το tracklisting του Clad In Black:

2CD Digipak / Digital

CD1 - Clad In Black

"Dark Incarnation (Mother Of The Night)"
"Black Wings Of Solitude"
"Across The Raging Seas"
"Restless And Wild" *
"After All (The Dead)" **
"Sinner" ***

CD2 - Vampiro

"Awaken Unto Darkness"
"Blood Lust"
"To Dust You Will Become"
"Off With His Head"
"From The Pulpit To The Pit"
"To Their Death Beds They Fell"
"Malediction"
"Repent In Fire"
"Abolish The Sun"
"Black Cathedral"
"Dreamless Sleep"

Limited Vinyl LP :

Side A
"Dark Incarnation (Mother Of The Night)"
"Black Wings Of Solitude"
"Across The Raging Seas"

Side B
"Restless And Wild" *
"After All (The Dead)" **
"Sinner" ***

* Accept cover
** Black Sabbath Cover
*** Judas Priest cover

Copyright 2024. All Right Reserved.