IAN HILL ΤΩΝ JUDAS PRIEST ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ

O γνωστός Ιάπωνας δημοσιογράφος Masa Itoh κάθισε και μίλησε πρόσφατα με τον μπασίστα των Judas Priest, Ian Hill. (Η συνέντευξη βρίσκετε παρακάτω).

Ρωτώντας πως οι Judas Priest αποφάσισαν ο παραγωγός του άλμπουμ τους «Firepower», Andy Sneap, να πάρει την θέση του κιθαρίστα, Glenn Tipton για την απερχόμενη περιοδεία τους ο Ian είπε:

«Μάλλον η απόφαση ήρθε από την ηχογράφηση του άλμπουμ. Ο Andy είναι πολύ καλός κιθαρίστας και νομίζω ότι ο Glenn γνώρισε και εμπιστεύεται τον Andy, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Θέλαμε και εμείς κάποιον που να ξέραμε αν ήταν δυνατό. Το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν να έρθει κάποιος νέος με τα δικά του θέματα. Και εμπιστευόμαστε τον Andy να κάνει καλή δουλειά. Τον εμπιστευόμαστε και με την δουλειά που έκανε στο τελευταίο άλμπουμ, το οποίο ακούγεται απίστευτο, έκανε πολύ καλή δουλειά. Και έτσι ξέρει τα τραγούδια του νέου άλμπουμ πολύ καλά και είναι μεγάλος φαν των  Priest, μας ακούει εδώ και χρόνια. Έτσι νομίζω θα ταιριάξει και θα κάνει φανταστική δουλειά.

Επίσης των ρώτησε αν έχει ακούσει τον Andy να παίζει, απάντησε:

«Είναι αστείο που ρωτάς, ναι πήγα να τον δω. Είχαμε ένα διάλλειμα από τις ηχογραφήσεις πέρσι το καλοκαίρι και ο Andy έχει μια μπάντα τους HELL. Και παίζανε στο φεστιβάλ Bloodstock το οποίο είναι 5 μίλια από το σπίτι μου. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά το ακούω από τον κήπο μου και είπα να πάω να δω τον Andy. Και δεν είχα ιδέα είχα ακούσει μόνο ηχογραφήσεις και ήξερα ότι ήταν καλός κιθαρίστας αλλά είδα ότι είναι και καλός στην σκηνή. Αλλά γενικά περπατούσα στα παρασκήνια και όλοι μου λέγανε ότι αν τσεκάρω το φεστιβάλ για να παίξουμε του χρόνου, στο οποίο έλεγα “όχι” και φυσικά όχι μόνο παίζουμε φέτος αλλά και με τον Andy Sneap στην σκηνή μαζί μας. Οπότε είναι λίγο κάρμα ίσως. Αλλά ναι για να απαντήσω την ερώτηση σου τον έχω δει να παίζει και είναι πολύ καλός.»

Ο Tipton διαγνώστηκε με Παρκινσονς πριν 10 χρόνια και ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στην περιοδεία του νέου άλμπουμ. Ο κιθαρίστας, που είναι τώρα 70, έχει παίξει σε κάθε άλμπουμ των Judas Priest από το ντεμπούτο τους το ’74 «Rocka Rolla» δεν φεύγει από την μπάντα απλά δεν μπορεί να πάρει μέρος στο κουραστικό πρόγραμμα μιας περιοδείας.

Η περιοδεία θα ξεκίνησε στην Αμερική στις 13 Μαρτίου και θα τελειώσει τον Μάιο.

Copyright 2024. All Right Reserved.