ILLUSORY: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ POLYSYLLABIC

ILLUSORY – Dreamshade [Official Music Video] (7hard/7us)

Οι Αθηναίοι Progsters Illusory συνεχίζουν την προώθηση του δεύτερου άλμπουμ τους παρουσιάζοντας το τρίτο βίντεο που έκανε την πρεμιέρα του στις 30 Απριλίου. Όπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου "Με πολύ μεγάλη χαρά και ακόμα μεγαλύτερη τιμή και συγκίνηση, σας παρουσιάζουμε το πρώτο μας βίντεο για το δεύτερο άλμπουμ μας “Polysyllabic”. Είχαν προηγηθεί το πρώτο επίσημο Lyric (Odd-Y-Sea) και το πρώτο επίσημο Audio (Last Fallen Angel). Αυτή τη φορά διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε το “Dreamshade” . 

Με πολύ ενθουσιασμό θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια σημαντικά πράγματα για τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Θεωρούμε ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες και ολοκληρωμένες δουλειές που έχουν γίνει επί ελληνικού εδάφους και ένα βίντεο που στην ουσία αποτελεί ταινία μικρού μήκους, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει – το αντίθετο μάλλον – από αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού. Αυτό που θα παρακολουθήσετε αποτελεί, πέρα από τις θεματολογικές πτυχές που αναλύει μουσικά η μπάντα, όραμα της σκηνοθέτιδας Μαρίας Χατζηγιάννη. Η Μαρία και η υπέροχη ομάδα της είναι οι άνθρωποι που μας ξετρέλαναν όταν μας πρωτοείπαν τις σκέψεις τους για το σενάριο και τον τρόπο που ήθελαν να ντύσουν το τραγούδι μας. Το τελικό αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα.

Στο βασικό ρόλο της ιστορίας μας φιλοξενούμε το Δημήτρη Αλεξανδρή. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης είναι ο ήρωας του “Dreamshade” και η τιμή που μας έκανε δεν περιγράφεται με λέξεις, ούτε καν με ευχαριστίες. Και μόνο το γεγονός ότι εμφανίζεται σε βίντεο και μάλιστα για Metal συγκρότημα για πρώτη φορά στην τεράστια καριέρα του δείχνει πολλά πράγματα. Ιδίως όταν λάβουμε υπόψη μας το πόσο προσεκτικός είναι στις επιλογές του.

Ένα τέτοιο βίντεο όμως είναι πάνω απ’ όλα και πέρα απ’ όλα αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Σε αυτή την περίπτωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά όλους τους ηθοποιούς που συμμετείχαν, τον Αθανάσιο Λαζάρου στο τσέλο, τη μαγική χορωδία των Voice Box, την ομάδα παραγωγής και όλο το τεχνικό προσωπικό, που για δύο μέρες που κράτησαν πάνω από μια εβδομάδα – πιστέψτε μας – έκαναν το όνειρο πραγματικότητα και να αναφέρουμε όλα αυτά τα καταπληκτικά παιδιά ένα προς ένα.

Copyright 2024. All Right Reserved.