IVANHOE: ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ποιός άραγε θυμάται τους Γερμανούς progressive metallers Ivanhoe από τη δεκαετία του '90; Το συγκρότημα έκανε ντεμπούτο το 1994 με το "Visions and Reality", αλλά τη μεγαλύτερη επιτυχία τη γνώρισε με τα επόμενα "Symbols of Time" (1995) και "Polarized" (1997). Για λίγα χρόνια το συγκρότημα διέλυσε αλλά επανήλθε με τα "Walk in Mindfields" (2005), "Lifeline" (2008), "Systematrix" (2013) και "7 Days" (2015).

Κυκλοφορούν νέο άλμπουμ λοιπόν, στις 20 Μαρτίου που θα έχει τον τίτλο "Blood And Gold" από τη Massacre Records. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες (εξώφυλλο, τίτλοι τραγουδιών, κτλ), παρά μόνο ο τίτλος και η σύνθεση της μπάντας: Giovanni Soulas- Bass, Chuck Schuler - Guitars, Richard "Richy" Seibel- Keyboards, Rob Kudlek - drums και ο Alexander Koch στα φωνητικά - ο Andy B. Franck που τραγούδησε στα θρυλικά πρώτα 3 άλμπουμ είναι εδώ και αρκετά χρόνια στους Brainstorm.

Το συγκρότημα πάντα είχε μέσα σε όλους τους δίσκους του, μέτρια, καλά αλλά και μερικά εκπληκτικά κομμάτια. Τα τελευταία τους έκαναν να ξεχωρίσουν στις συνειδήσεις των οπαδών τη δεκαετία του '90. Μέχρι να έχουμε πιο πολλά νέα για το νέο άλμπουμ, ας θυμηθούμε μια συγκλονιστική στιγμή της μπάντας και μια από τις καλύτερες μπαλάντες της δεκαετίας του '90, το ανατριχιαστικό "When I'm Old". (Αφιερωμένο για ΠΑΝΤΑ στην ΝΜ/ "Our lives are like an ocean".)

Copyright 2024. All Right Reserved.